ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRâmnicu SăratRECENTESOCIAL

Rm. Sărat – De la ruși vine ploaia!

 

La începutul acestei săptămâni am scris un articol în care am criticat pe unul dintre liderii PSD Rm. Sărat pentru atitudinea sa față de râmnicenii din strada Jitia.

L-am criticat și ironizat în același timp, la fel cum au făcut-o și cei din strada Jitia, dar pe primarul Cîrjan.

Este vorba despre avocatul Predonescu, consilier local PSD și, abia acum am înțeles, un executant al edilului râmnicean.

Aflat la tratament la un celebru spa din România, pesedistul Predonescu s-a apucat să facă mișto de râmnicieni. Vezi AICI!

Și nu doar să-i ia la mișto, ci și să-i manipuleze, aruncând nerealizările șefului său în cârca administrației anterioare.

Și, oare ce-a făcut Predonescu după apariția articolului? A apelat la metode de sorginte sovietică!

A doua zi după articol, ADP Rm. Sărat a sărit la gâtul locuitorilor din strada Jitia. Amănunte AICI.

Dar Predonescu nu s-a oprit la a comanda un comunicat ADP plin de minciuni confirmate de directorul instituției.

Practic, nu am făcut altceva decât să pun în practică un fact-checking, am confruntat ce comunică Partidul și oamenii săi din administrația locală cu realitatea din teren.

Mai mult, Predonescu a comentat la articolul meu postat pe Facebook. După două minute i-am răspuns, dar nu am mai avut cui. Predonescu trântise mucii-n fasole și fugise! Adică mă blocase!

Ulterior Predonescu s-a exteriorizat pe contul personal de Facebook, într-o postare pe care a intitulat-o grav: POLITICĂ RETROGRADĂ!

Ce a comentat și argumentat avocatul Predonescu

Pentru că așa e normal și firesc, am păstrat gramatica originală izvorâtă din pixul avocatului.

După ce zilele trecute liderul PNL Buzau a făcut o postare ,, demnă,, de un lider de organizatie judeteană , preluând un filmuleț de pe TikTok si atacând administratia râmniceană, am intervenit cu un comentariu in care am arătat care este situatia străzii, respectiv că anul trecut s-au facut lucrări ample de către Compania de Apă , iar anul acesta se va asfalta .

După cum puteți observa, avocatul și consilierul local minte de îngheață Râmnicul.

În același timp puteți observa cum pentru Predonescu aproape un an de la finalizarea lucrărilor Companiei de Apă Buzău reprezintă „imediat după”.

Deranjat de faptul ca mi-am permis sa spun adevărul , in zilele imediat următoare , au fost activati asa -zisi ziaristi care au incropit repede, pentru sefu’, tot felul de materiale prin care incercau sa ma discrediteze, in speranta ca ma intimidează. Nu au reusit si nu vor reusi !

Care adevăr, Don Leoncio do Râmnic? BTW… Don Leoncio, să știi matale așa, că nu toți ziariștii sunt pe lista de plată a PSD și nici nu vor fi vreodată! Uite aici Lista!

Și, boss, dacă ziariștii aia nu se regăsesc pe Lista aia, nu înseamnă că sunt pe alte liste! Iar pentru afirmația lu’ matale, dom’ avocat, s-ar putea să trebuiască să aduci dovezi în fața unui judecător!

Iar faza cu intimidatul… mie îmi pare că ești de fel intimidat, boss! Cât despre discreditare, te-ai discreditat singurel când ai subevaluat casa aia de vacanță sau când ai pleacat la subțioară cu scara metalică, știi ce zic?

Predonescu și-a continuat delirul afectat de practicile putiniste într-o aceeași gramatică demnă de un sculer-matrițer, nu de avocat! Da, exact, meseria este brățară de aur.

Desi in Consiliu Local exista o colaborare bună cu consilierii PNL , in interesul râmnicenilor, se pare ca ,la Buzău, se mentin aceleasi practici murdare , invechite , bazate pe atacuri la persoana si nu pe o dezbatere de idei si proiecte , pentru dezvoltarea orasului.

Nu vom intra in jocul acesta murdar si ne vom concentra doar pe aspectele pozitive care vizeaza viata orasului : oportunitatile aduse de autostradă , penitenciarul , reabilitarea gării, lucrările ample din cartiere , etc.

Adică aceleași promisiuni transformate în minciuni pe care echipa PSD Rm. Sărat condusă de primarul Cîrjan le rostogolește în fiecare an, ori de câte ori râmnicienii răbufnesc! Nimic altceva!

Mda… și nici nu se uscase bine pasta de pix din postarea avocatului-consilier local PSD, că au apărut și membrii echipei PSD Rm. Sărac, mai puțin primarul Cîrjan.

Doamna Stela:

FELICITĂRI  , D-L PREDONESCU  …!  SĂ NU RĂMÂNEȚI NICIODATĂ INTIMIDAT …!   VĂ ȘTIU UN OM PUTERNIC , DE CUVĂNT , CARE CUNOAȘTE ȘI DĂ ÎNTÂIETATE PRIORITĂȚILOR , FĂRĂ SĂ FIE ÎMPINS DE LA SPATE DE CINEVA ANUME …! SUCCES MAXIM , ÎN CONTINUARE … ! SUNTEȚI UN OM RESPONSABIL , PE CARE RÂMNUCENII SE BAZEAZĂ …!

Ceparu Florin (PSD), falsificator de înscrisuri SRI:

Unitatea este importanta, asa ca trebuie sa ramanem uniti, aici, intr-o comunitate care nu poate reusi altfel! Anormalul va fi, ca intotdeauna, adversarul normalitatii, asa ca e nevoie de reactie pentru ca normalitatea sa nu moare. Continuam, impreuna!

Nicolae Florian (PSD), viceprimar:

Implementarea proiectelor de dezvoltare, modernizarea cartierelor și rezolvarea în timp cât mai scurt a oricăror probleme care apar, acestea sunt prioritățile pe rezolvarea cărora ne concentrăm în fiecare zi! Râmnicenii și românii în general așteaptă soluții, nu scandal și cancan!

Sbîrnea Liliana (PSD), senator:

Succes și gânduri bune d-le Predonescu! Nu vă bateți capul cu cei care nu merită, au creierul „odihnit”!

Ilie Mihai Gabriel (PSD), subprefect:

Felicitări, pentru punctul de vedere, pertinent și transparent! Alo, domnu’ subprefect, care pertinență? Care transparență?

Numai mie mi se pare că doamnele și domnii de mai sus par rupți din al XIV-lea Congres al Partidului Comunist Român?

Alo, tovarăși, stați liniștiți la locurili voastre! Mercur, planetili se mai învârti, nu rămâneți blocați în retrograd!

 

 

 

 

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!