ADMINISTRAȚIEMEDIUPOLITICĂRECENTESOCIAL

Predonescu invidios pe râmnicenii din strada Jitia

 

NEMO CENSETUR IGNORARE LEGEM

În timp ce se desfăta la celebrul resort Forest Retreat & Spa din comuna Măciuca, județul Vâlcea, avocatul și consilierul local PSD Predonescu Lucian a suferit o ieșire gravă în decorul politic județean.

Sătui de dezastrul în care trăiesc de ani de zile, resemnați după zeci de solicitări adresate primăriei Rm. Sărat, locuitorii din strada Jitia din municipiul Râmnicu Sărat au schimbat foaia.

Astfel, un grup de râmniceni au decis să facă publică situația jenantă a străzii unde locuiesc prin intermediul platformei TikTok.

Ironia la adresa primarului PSD Sorin Cârjan a rămas ultima cale de a atrage atenția edilului.

Primarul nu s-a sesizat, însă a făcut-o unul dintre consilierii locali.

Predonescu a reacționat la postarea deputatului liberal Gabriel Avrămescu.

Avocatul Predonescu, aflat la înfrumusețare la Forest Retreat & Spa, a ieșit grav în decor.

Predonescu a dat vina pe administrația locală PNL din urmă cu 10 ani, perioadă în care actualul primar PSD ocupa funcția de viceprimar.

„Din cate stiu au fost ani buni de administratie PNL la Ramnic si strada tot administratia PSD o asfalteaza. N ati inteles nimic din ce v am spus. In primul rand trebuia sa fie o realizare a fostei administratii PNL din Ramnic si nu a fost. In al doilea rand , cei care lucreaza in administratie stiu ca nu se poate asfalta o strada imediat dupa efectuarea de sapaturi ample pentru introducere utilitati . Anul acesta va fi una dintre realizarile administratiei PSD.”

Predonescu este cunoscut pentru ieșirile sale dubioase în decor, la propriu, cât și la figurat.

În urmă cu doi s-a fotografiat împreună cu prietenii la Lacul Vulturilor din comuna Siriu.

Deși nu pare că ar fi făcut ceva rău, totuși a încălcat legea. Predonescu a pătruns într-o zonă protejată la bordul unui vehicul de off-road.

Informare-privind-biodiversitatea-in-jud.-Buzau-ANANP-ST-Buzau-2022

Lacul fără fund sau Lacul Vulturilor, lac periglaciar situat la o altitudine de 1.420m, acoperind o suprafaţă de 0,5hectare, în apele căruia se găsesc păstrăvi. Un versant stâncos din apropiere este
singurul loc din Munţii Buzăului unde pot fi văzute capre negre, pe culmile Bocârnea şi Mălâia.
Acest lac se află în Munţii Siriului, la poalele munţilor Mălâia, 1420m. Este o zonă sălbatică.

2015-05-15_PM_R_SCI_Siriu

Art. 31 alin. 2 din PLANUL DE MANAGEMENT AL SITULUI NATURA 2000ROSCI0229 SIRIU interzice accesul motorizat la Lacul Vulturilor.

(2) Este strict interzis accesul în interiorul sitului cu mijloace de transport motorizate, în afara drumurilor de acces existente, cu excepţia accesului şi circulaţiei forţelor şi mijloacelor privind apărarea ţării, ordinea publică şi siguranţa naţională.

De asemnea, art. 36 spune că Pe teritoriul ROSCI0229 Siriu este interzisă realizarea focului deschis, în afara focurilor din perimetrul stânelor și a vetrelor special amenajate.

Ce-a făcut Predonescu împreună cu prietenii de la SC AL Karon SRL? Exact, au încălcat legea și batjocorit natura protejată de lege.

NEMO CENSETUR IGNORARE LEGEM

#SusRâmnicul

 

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!