INVESTIGAȚIIPOLITICĂRECENTE

Banii PSD Buzău către presa locală sunt împărțiți prin firma unei familii de pesediști. Asociatul unic al societății comerciale este angajată la Primăria Buzău

 

SC GRANT CONSULTING POINT SRL este deținută de Coman Ana Maria, soția pesedistului Coman Eduard Valentin, un etern ocupant de funcții atribuite pe criterii politice.

Începând cu anul 2011, Coman Eduard a fost, pe rând, consilier județean la CJ Buzău, inspector la Primăria Tisău, fost șef serviciu la Prefectura Buzău, dar și șef serviciu în Ministerul Agriculturii sau Șef serviciu la APIA Buzău, în prezent fiind administrator public la Conversmin SA, societatea ce se ocupă de închiderea minelor.

În plus, Eduard Valentin mai deține o funcție neoficială, cea de intermediar între fermierii buzoieni și ministrul Agriculturii, domnul Petre Daea.

Coman Eduard și Coman Ana Maria
Coman Eduard și Coman Ana Maria

În ultimii zece ani, la rândul său, Coman Ana Maria a lucrat doar la stat. Anul 2014 a prins-o consilier parlamentar PSD la Camera Deputaților, în 2016 a fost angajată la  Agenția Națională pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați, iar din 2020 ocupă un post de consilier viceprimar la Primăria Buzău.

Pentru rotunjirea bugetul familiei și numai, în 2015 familia Coman a înființat SC GRANT CONSULTING POINT SRL. Conform datelor de la ONRC, firma are ca obiect principal de activitate CAEN 7022 – Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management

Deși firma are 0 (zero) angajați de la înființare și până în prezent, cei doi soți au reușit totuși să obțină suma de 529.420 lei din 24 de contracte încheiate cu primăriile PSD din județul Buzău, contracte cu atribuire directă.

Coman D. Ana Maria

Dar cuplul Coman Ana Maria și Eduard Valentin nu s-a oprit aici. Prin metoda patentată de Marcel Ciolacu și dezvăluită recent de jurnaliștii de la recorder.ro, firma GRANT CONSULTING POINT SRL încasează bani de la parlamentarii PSD de Buzău și îi distribuie către presa locală din Buzău.

2_Coman D. Ana Maria

 

Absolut impresionant este și faptul că familia Coman a reușit să cumpere în anul 2020, din două salarii de bugetari, nu mai puțin de 3 apartamente în București, toate în sectorul 6.  Vezi declarația de avere a lui Eduard Valentin!

Am luat legătura telefonic cu Coman Ana Maria, dar cu o aroganță ieșită din comun a refuzat să răspundă întrebărilor pertinente legate de destinatarii finali ai banilor proveniți de la parlamentarii PSD și de la primăriile PSD din județul Buzău.

Coman Eduard Valentin

Vă mai întrebați de ce jurnaliștii buzoieni sunt orbi, muți și surzi când vine vorba de furturile din bani publici de la Primăria Buzău?

Vă mai întrebați de ce PSD Buzău și parlamentarii săi sunt pupați pe frunte de presa buzoiană?

Vă mai întrebați de ce prefectul Daniel Țiclea (PNL) este ținta preferată a lui Bostan Călin, jurnalistul politruc? Vă mai întrebați de ce fosilele comuniste din presa locală, nea Petre Titi, Manole Gheorghe, Bîscă Dorin (da, exact, Dorin, nu Adrian!) și preșurile Tereacă, Șontică vă ascund adevărata față a partidului roșu?

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!