ADMINISTRAȚIEEconomiePOLITICĂRECENTE

Țiclea Daniel Marian este noul Prefect al Județului Buzău

 

În ședința de Guvern de azi 22 octombrie 2021 au fost adoptate o serie de acte normative sau de care Guvernul a luat act. La punctul 25 se regăsește HOTĂRÂREA privind numirea în funcția de prefect a județului Buzău a domnului Țiclea Daniel Marian.

Țiclea (45 de ani) a absolvit în anul 2001 Academia de Studii Economice București – Facultatea Contabilitate și Informatică Gestiune, iar în anul 2008 un master în „MANAGEMENTUL SECTORULUI PUBLIC” din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative București.

În prezent, liberalul este doctorand în domeniul Economie la  UNIVERSITATEA „DUNAREA DE JOS” din Galați,  Școala Doctorală de Științe socio-umane.

În plan profesional, Țiclea a fost pe rând economist și contabil șef la Agricover SA, iar din aprilie 2003 contabil șef la CNAIR SA – SDN Buzău.

Expert contabil și evaluator, mai deține funcția de vicepreședinte al CECCAR Buzău și pe cea de reprezentant al evaluatorilor din județul Buzău in conducerea ANEVAR – Consiliul Filialei ANEVAR Sud-Est cu sediul în Constanța.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!