ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTESOCIALUncategorized

Primarul pesedist din Podgoria așteaptă partidul AUR pentru eliberarea de sub jugul PSD

 

Aș fi putut să consider că era o oră destul de înaintată, omul fiind mai obosit, mai extenuat, poate și poate sub influența relaxantelor naturale.

Dar, nu, primarul din Podgoria a tunat și fulgerat astfel: Sper din tot sufletul ca AUR să pună românii la muncă după capacitatea și pregătirea fiecăruia, altfel vom fi și peste 100 de ani tot „jmekeri” cu j…

Mi-am zis că nu-i adevărat, iar în momentul următor l-am atenționat spunându-i că dacă domnul Ciolacu va citi ce a declarat, nu-l văd bine în viitorul apropiat.

Practic, domnul primar Chiru Marius de la Podgoria, membru important în PSD Buzău l-a acuzat pe viitorul prim-ministru al României, dar și pe predecesorii săi la șefia Partidului și a Guvernului  de rele tratatmente aplicate românilor în ultimii 25 de ani!

Chiar dacă l-am avertizat omenește pentru faptul că se expune flăcăiește în fața Partidului, primarul Chiru a continuat:

Stai liniștit, este cunoscută poziția mea în interiorul Partidului pe care îl reprezint. Mi-am exprimat-o de o sută de ori…

În altă ordine de idei, primarul comunei Podgoria este cel mai înverșunat contestatar al unui proiect de hotărâre al liberalului Adrian Gheorghe, un proiect ce prevede acordarea unui stimulent financiar în valoare de 1.500 lei pentru primul copil nou-născut.

Un proiect bun, menit nu doar să ajute familiile care se află la început de drum, ci unul care ar încuraja natalitatea. Fără prea multe explicații, majoritatea pesedistă a anunțat că proiectul nu va trece de votul Consiliului Local, a declarat depuatul PNL Gabriel Avrămescu pe pagina sa de Facebook.

În aceeași postare din urmă cu o lună, deputatul Avrămescu a mai precizat că este proiect bun pentru comunitățile din județul Buzău, dar care este respins de majoritățile create în jurul PSD doar pentru că este propus de consilierii PNL.

În data de 21 ianuarie 2022 am contactat-o pe WhatsApp doamna Gabriela Firea, Ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, solicitându-i un punct de vedere în legătură cu afirmațiile colegului său de partid, primarul Chiru de la Podgoria.

Domana Ministru Firea nu a răspuns nici până astăzi.

Opinie personală –  La alegerile din 2024 primarul PSD Marius Chiru va candida din partea AUR. 

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!