EDUCAȚIEPOLITICĂRECENTE

Zoaiele de la Buzău

AJI nu există. Închipuita asociație este formată din niște indivizi autointitulați jurnaliști, dar care nu se califică pentru a deține acest statut.  Consider că NU se califică deoarece scrierile lor de-a lungul timpului s-au rezumat la texte scrise la partid sau despre accidente, spânzuratori, incendii, în general subiecte de scandal. Niciodată nu au scris despre subiecte sau probleme reale pe care buzoienii le întâmpină zi de zi. Pe buzoieni i-au mințit de fiecare dată când au apelat pentru ajutor dacă au fost nedreptățiți de autorități.

Bîșcă, Gavriluță, Grosu, Șontică, Arghir, Tereacă, Bostan, Gheorghiade, Pufu (acum candidat PNL la Senat!) și alții au scris întotdeauna la comanda PSD, PNL sau PMP. Sunt părtași la subdezvoltarea județului Buzău. Sunt vinovați de a fi indus în eroare buzoienii de bună credință.

AJI nu există! Este doar o închipuire a unui grup de indivizi controlați de politicieni buzoieni din PSD, PNL și PMP adunați lângă tomberonul numit Dan Deșliu. Printre scribii locali s-au infiltrat și cetățeni certați cu legea penală. Sper ca în cel mai scurt timp posibil, IPJ Buzău să rezolve pozitiv dosarele penale ce au ca subiect acest cont fals de Facebook.

Fănică Bîrlă, Adrian Zoican, Paul Negoiță, Bogdan Marin, subsemnatul au fost sau sunt țintele acestui grup infracțional organizat, susținut și finanțat de Tescaru Ionel, Timotei Oprea-Stoian, Adrian Mocanu, Marcel Ciolacu, Emanoil Neagu, Valeriu Bădulescu, Roșioru Silviu.

L-am întrebat pe președintele CJ Buzău dacă îl cunoaște pe „Dan Deșliu”. A negat că l-ar cunoaște. În schimb, Emanoil Neagu participă activ la susținerea contului fals prin aprecieri și reacții la mizeriile care se scriu pe acea pagină de Facebook! Șeful CJ este frecvent lăudat de zoaiele ce scriu pe contul „Dan Deșliu”. Îi place!

L-am întrebat și pe Marcel Ciolacu, alt personaj lăudat până la stele de mizeriile ce dețin parola contului fals. Ciolacu n-a catadicsit să răspundă. Evident, orgoliul de pesedist suprem l-a împiedicat să dea un răspuns care ulterior să-i încurce socotelile politice. Domnule Ciolacu, vă asigur că veți trece pragul birourilor învechite de la IPJ Buzău! Chiar dacă șeful IPJ Buzău periodic este periat pe pagina zoaielor Buzăului!

Zoaiele Buzăului au hotărât să nu voteze partidele care vor să aducă schimbarea la Buzău. Zoaiele îi votează pe cei care le finanțează traiul mizer. Zoaiele Buzăului se tem că vor ajunge pentru totdeauna în tomberonul de la marginea societății civile. Zoaiele Buzăului sunt susținute de candidații și membri din filialele PSD, PNL și PMP.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!