POLITICĂRECENTEUncategorized

Zece din zece primari PNL au trecut la PSD

 

Dezastru tot mai mare în PNL Buzău după preluarea filialei de către fostul deputat Adrian Mocanu. După doar trei luni de la instalarea sa, Mocanu a pierdut toți cei zece primari.

Strategiile politice învechite și magnetul pe care îl are Mocanu la traseiști și persoane dubioase par a fi principalele motive care au condus la prăbușirea nu doar în sondaje a liberalilor buzoieni.

Dar nu doar asta! Îndepărtarea prin promovare la ASF a fostului deputat Gabriel Avrămescu, despre care vom vorbi într-un articol separat, dar și înlăturarea liderilor de filiale din județ, Mircea Posea de la Nehoiu fiind cel mai bun exemplu, adică oameni care au obținut pentru PNL Buzău ani la rând rezultate remarcabile într-un județ dominat constant de PSD, ne arată că declinul liberalilor este unul ireversibil.

Dincolo de motivele enumerate mai sus, cooptarea în partid a unor traseiști celebri, oameni cu probleme penale în trecut, oameni cu legături directe în lumea interlopă, oameni cu probleme mari cu jocurile de noroc sau chiar cu drogurile, fac din PNL Buzău un partid de evitat.

Nu ai cum să te duci pe Valea Buzăului cu Radu Bularcă sau cu Corcodel Senior de la Nehoiu și să vrei să obții voturi. Nu ai cum să-l aduci în partid pe Marius Ichim și să-l instalezi secretar general al partidului, un om fără experiență politică, expulzat din AUR pentru motive încă neclare, dar care sigur vor ieși la suprafață în perioada următoare, domnule Mocanu!

Nu ai cum să-i dai cheia de la sediul PNL lui Silviu Roșioru, un consilier local ZERO, un individ care de ani de zile a urmărit doar locuri de muncă prin ministere pentru copiii săi și contracte cu statul prin interpuși, domnule Mocanu!

Nu ai cum să-i ții lângă tine pe fostul prefect Dimian sau pe fostul milițian-interlop Chiriac Ionel, furnizor de documente falsificate pentru alți nenorociți din anturajul tău, domnule Mocanu!

Nu ai cum, domnule Mocanu! Păcat de oamenii ăia deosebiți pe care i-ai găsit în filială!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!