POLITICĂRECENTE

Felix Rache va conduce AUR la Buzău?

 

Astăzi are loc la București a doua întâlnire din ultimele trei zile între AUR și PRO România în vederea parafării unei înțelegeri legate de viitoarea alianță electorală pentru cele patru rânduri de alegeri ce vor avea loc anul acesta.

„Nu va fi nicio alianţă, noi nu facem niciun fel de alianţă. Am avut discuţii cu foarte mulţi oameni care îşi doresc să facă politică şi îşi doresc să candideze. Am avut discuţii cu oameni din Biroul Executiv, care şi-au manifestat interesul de a candida pe listele alianţei AUR. Noi am spus de la început că toată lumea este binevenită să candideze la AUR, şi cei care au făcut politică, şi cei care nu au mai făcut politică, pentru că este foarte greu să te baţi cu PSD şi cu PNL.” – Dan Tănasă, purtător de cuvânt AUR.

Surse apropiate de PRO România au declarat că, într-adevăr, deși oamenii lui Ponta și-au dorit o alianță electorală cu AUR, aceasta nu este posibilă din mai multe motive, unul dintre acestea fiind acela că electoratul AUR ar fi complet debusolat în cabinele de vot.

Însă, spun aceleași surse, membrii PRO vor candida pe listele partidului lui Simion, iar în județele unde PRO a avut un scor electoral mai mare la alegerile din 2020, vioara întâi vor fi oamenii lui Ponta.

Astfel, la Buzău se prefigurează o schimbare surpriză la nivelul conducerii AUR care ar urma să fie preluată de Felix Rache, vicepreședinte CJ Buzău din partea PRO România. Rache nu a putut fi contactat până la această oră.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!