ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Zâne și Zâni

Știu că printre buzoieni sunt câțiva care îl văd pe domnul Perfect așa cum apare în această poză, ca un îngeraș, ca un fluturaș din poveștile cu zâne și zâni, dar m-am convins că nu-i chiar așa.

N-am să povestesc/reamintesc acum despre e(o)rorile pe care le face frecvent și cu precizie spătărească, nici măcar despre cum „Bunăziua, dau o bere!” l-a împachetat ieri la Campus TV; despre asta voi scrie separat.

Apropo, Mihai… „decât” o opinie personală.

Când prinzi un porumbel din ăsta care se înfoaie să ciripească despre o instituție publică, să spunem Inspectoratul Școlar Județean, dar care nu știe câți directori sunt în județul Buzău, nu ar fi jurnalistic și deontologic să-l legi de scaun și să-l gâdili cu o pană de gâscă până recunoaște că-i incompetent?

Revenind la ideea de la care am pornit această scriere, trebuie neapărat să vă povestesc cum #Păpășel s-a apucat de făcut lobby pentru PSD, mai precis pentru Adiță Petre, pentru finii cunoscători și Mazăre.

Miercuri, 25 august, puțin după ora 15.00, la Sala Mare a Consiliului Județean Buzău a avut loc o întâlnire importantă între domnul Mircea Abrudean, Secretar General Adjunct al Guvernului și primarii buzoieni.

Gazdele au fost reprezentate de Perfectul Iordache și subprefectul Holban. Edilii buzoieni, deși n-au fost foarte mulți, au adus în discuție o serie de probleme cu care se confruntă în zona investițiilor, dintre toți remarcându-se primarul comunei Movila Banului de la care am auzit pentru prima dată de ideea parcului industrial ce ar putea fi construit în comuna sa, în apropierea „descărcării” de pe viitoarea A7.

Paranteză pătrată […] Domnul Perfect nu a cadadicsit să-i invite la importanta întâlnire și pe parlamentarii buzoieni sau presa, ci s-a rezumat doar la primari și la Adiță Petre, „Șefu’ la FOTBAL” în Buzău și vicepresedinte CJ.

Toate bune și frumoase, eu eram acolo pentru a-i comunica domnului secretar general adjunct câteva probleme arzătoare legate de Buzău. I-aș fi vorbit și despre cartonașul roșu primit de colegul Andrei Pițigoi din partea lui Iordache, dar am ezitat deoarece a făcut deja demersurile necesare la ministrul Afacerilor Interne.

După ședința nu foarte lungă l-am abordat pe domnul Abrudean, anunțându-l că am să-i comunic două probleme cu impact asupra buzoienilor.

Dar… țac-pac, a apărut Păpășel și, fără să ceară permisiunea de a întrerupe discuția dintre un șef de-ai săi și un cetățean, a grăit: Mircea, vrei să vii în biroul meu 5 minute?

Vizibil jenat de grosolănia lui Păpășel, domnul Abrudean a încuviințat din cap și a continuat dialogul cu mine.

După ce am „raportat” neregulile cele mai mari ce se comit în prezent la Buzău, mi-am luat rămas bun de la domnul Abrudean cu angajamentul de a-i pune la dispoziție documente, iar dânsul cu promisiunea că le va studia cu atenție.

Dar… dintr-o dată și de nicăieri a reapărut Adiță: Bună ziua, sunt AP vice CJ și am să vă prezint un proiect foarte important.

Atât am apucat să aud înainte de a ajunge la scările exterioare ale clădirii. Dar o insectă aflată în biroul Perfectului mi-a comunicat că, de fapt, Perfectul Iordache l-a reținut pe secretarul general adjunct pentru a face lobby în favoarea lui Adiță și a importantului său proiect, nicidecum despre dezvoltarea Buzăului.

Frumos ar fi să ne povestească chiar cei mai noi 2 prieteni din politica buzoiană despre planurile lor de viitor, nu credeți?

BTW… pe unicul primar #SURPULS Buzău nu l-am zărit prin Sala M A R E la importanta întâlnire.

BTW 2 Perfectul Nostru n-a mai avut tupeul să chirănească la adresa jurnaliștilor incomozi. Ori și-a învățat lecția, ori a vrut să pară încă o dată îngeraș sau fluturaș dintr-un basm cu zâne și zâni.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!