JUSTIȚIEMEDIURECENTE

A 8-a arestare în dosarul „Gura Teghii” / pădurarul Argăseală Ion

 

Arestările din Dosarul „Gura Teghii” continuă. Marți, 19 octombrie 2021, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Pătârlagele, au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Argăseală Ion, pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 19.10.2021, ora 16,00 şi până la data de 17.11.2021 , ora 16,00.

Inculpatul Argăseală (pădurar) a contestat în aceeași zi măsurile luate față de persoana sa, astfel că în data de 21 octombrie 2021 a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Buzău, care au respins contestaţia formulată de Argăseală Ion împotriva încheierii de şedinţă pronunţată în dosarul nr. 2180/277/2021 al Judecătoriei Pătârlagele, ca nefondată.

Surse din zona de munte a județului Buzău spun că arestările în dosarul tăierilor ilegale de arbori și furtului de arbori vor continua.

Mai multe detalii despre Dosarul „Gura Teghii” găsiți aici

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!