ADMINISTRAȚIEEconomieRECENTE

Tereacă a lu’ Toma, ziaristul prost informat şi manipulator

 

Școala Ajutătoare de Presă de la Buzău lovește din nou!

Carevasăzică lucrarea de 32 de milioane de euro a ajuns la o firmă de apartament, care n-are una bucată muncitor cu o bormașină care să dea o gaură în perete.

Euskadi SRL nici măcar nu-i de la Buzău (să cunoască străzile, să ia decizii rapid etc.), ci tocmai de la… Timișoara. Samsari de lucrări, ca s-o spunem pe șleau, veniți la Buzău nu pentru inginerie, ci pentru a câștiga bani mulți și ușor.

Simona Săvulescu și Constantin Toma
Simona Săvulescu și Constantin Toma

Acesta este mesajul transmis azi de domnul Tereacă a lu’ Toma, Directorul Școlii Ajutătoare de Presă – Buzău, către buzoienii „aburiți” de vreo șase ani de tembelismul izvorât din relația Primar – Reporter.

Ziarist care până prin toamna lui 2017, parcă, îl bubuia pe domnul primar Toma din cotloanele unei televiziuni locale deținută de Don Corleone Serele, iar mai în trecut de răposatul Doctor, televiziune care a practicat destul de des șantajul la persoană, la persoană juridică etc.

Constantin Toma fericit
Constantin Toma fericit

Zice domnul Tereacă ăsta că a realizat un interviu cu domnul Dănoiu Dan Leonard, asociatul unic al Euskadi SRL, iar din această lucrare jurnalistică a obținut informații prețioase pentru buzoieni.

Zece angajați, zero muncitori, firmă de doi lei și cincizeci de bani, samsari de lucrări și alte invective de la un zero în ploaie în domeniul său adresate firmei Euskadi SRL, liderul asocierii de firme care va gestiona proiectul pentru schimbarea conductelor de apă, 2,6 km și canal, 4,3km aferente unui total de 43 de străzi din municipul Buzău, proiect în valoare de 32 de milioane de euro.

Constantin Toma nefericit
Constantin Toma nefericit

Este mai mult decât clar că pătratul reporter și prietenul său egocentrist din Palatul Comunal sunt nemulțumiți de faptul că proiectul nu a fost câștigat de cine trebuie.

De altfel, tentativa de reporter a și nominalizat câteva firme care, conform viziunii cuplului ingineresc, ar fi trebuit să câștige licitația: Erbașu, Concas, Troia. Oare care dintre cele trei firme să fie cea jelită de reporter?

Ce spune Directorul Școlii Ajutătoare de Presă – Buzău în urmă cu cinci săptămâni?

Toate bune și frumoase, nu?

Cine este Euskadi SRL?

Compania S.C. Euskadi S.R.L. a fost înființată în anul 2004, având ca domeniu de activitate oferirea serviciilor privind activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea.

Cifra de afaceri a companiei în 2022 a fost de 109.270.969 lei, iar profitul net 13.871.268 lei cu 48 de angajați, nu 31 așa cum mințea pupilul nr. 1 al lui Toma din presa locală.

Beneficiarii Euskadi

S.C. AQUATIM S.A.

S.C. COMPANIA APA BRASOV S.A.

S.C. APĂ CANAL SIBIU S.A.

S.C. COMPANIA DE APĂ S.A. BUZAU

S.C. COMPANIA JUDETEANA APA SERV S.A. NEAMT

RAJA Constanța SA

PRIMĂRIA RUȘETU (județul Buzău)

PRIMĂRIA VÎNĂTORI NEAMȚ (județul Neamț)

PRIMĂRIA MOVILA BANULUI (județul Buzău)

PRIMĂRIA PIATRA TELEORMAN (județul Teleorman)

PRIMĂRIA SUCEAVA (județul Suceava)

PRIMĂRIA DUMBRĂVIȚA (județul Timiș)

PRIMĂRIA BARCANI (județul Covasna)

PRIMĂRIA SUBCETATE (județul Harghita)

Bulevardul Unirii, poziția 15
Bulevardul Unirii, poziția 15

Și da, Bulevardul Unirii cel proaspăt reabilitat din fonduri europene, dar încă neterminat, va fi ciuruit din nou!

Se pare că acest individ-reporter-ziarist și-a făcut un obicei prost de a arunca vina nerealizărilor primarului Toma tocmai pe firmele contractate de domnul Toma. Sincer, de multe ori am impresia că domnul Toma e cel care scrie mizeriile aruncate în online de Tereacă!

 

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!