ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTESĂNĂTATE

Concurs nou la CNAS

În urmă cu aproximativ o oră, pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate au fost afișate rezultatele selecției de dosare pentru concursul în vederea ocuparăii posturilor de Directori Generali ai caselor județene. De la Buzău vor participa doi concurenți, după ce un al treilea dosar a fost respins pentru neîndeplinirea condițiilor de vechime în funcții de conducere de minim 2 ani, conform Anexei din Ordinul Președintelui CNAS nr. 973/2020.

Rezultate

Dacă la concursul anterior organizat la jumătatea lunii mai din cei trei concurenți înscriși au participat doar doi – Coban Denisa (mediul privat) și Orșa Valentin (președintele în funcție), al treilea, Anghel Simona a abandonând lupta dreaptă – de această dată avem un singur nume cert care va fi prezent în data de 16 iunie 2021 la București: Coban Denisa.

Cine este contracandidatul/a lui Coban?

În mod firesc, Orșa Valentin ar trebui să se fi înscris din nou la acest concurs. Îl obligă poziția actuală, dar mai ales faptul că oamenii ce controlează din spate CJAS Buzău au nevoie de un coleg de nădejde care să le aprobe doleanțele, să ducă la îndeplinire acțiunile mai mult sau mai puțin legale .

Tot firesc ar fi ca la examen să se prezinte Anghel Simona, de două ori președinte – director general al băncii din sănătatea buzoiană, membru al „Cartelului Narcos Profit”. Da, da, Narcos… veți înțelege în curând de ce. Dar cine va participa alături de Coban, dacă va participa, vom afla în cursul zilei de miercuri, 16 iunie 2021.

Evident, foarte interesant va fi după ce vom afla cine este candidatul al cărui dosar de participare a fost respins. Mi se pare puțin nefiresc să te înscrii la un concurs , deși cunoști faptul că nu îndeplinești condițiile. Sau, așa cum s-a mai întâmplat, poate fi o manevră cu damf politic: „trântești” cu orice preț toți candidații pentru a-ți păstra la butoane soldații!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!