ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Steagul Rusiei flutură și azi la una din intrările în Municipiul Buzău. PrimarulToma: Am uitat!

 

„În fața gării din Buzău sunt arborate șase steaguri, printre care și cel al Rusiei, țara care a invadat Ucraina și cu care relațiile oficiale de stat ale României sunt extrem de reci. Semnificația arborării steagului de către primărie are legătură cu faptul că Buzău, la fel ca alte orașe din Rusia, SUA și alte țări, ar fi situat la distanță egală între Ecuator si Polul Nord. Întrebat de G4Media despre arborarea steagului, primarul Constantin Toma a spus că îl va da jos ”mâine”, scrie azi G4Media.ro

Domnul primar Toma a motivat că steagul Rusiei a fost arborat în fața gării din Buzău mai demult împreună ale altor cinci țări, printre care SUA, China, Elveția, pentru că orașe din respectivele țări ar fi situate, ca și Buzăul, la distanță egală între Ecuator si Polul Nord.

Doar că domnul primar Toma a gafat din nou, probabil din cauza căldurii, nu pentru faptul că habar nu are georgrafie sau că proiectul „Buzău și Ecuator = Love” este încă neverificat.

De altfel, drapelul Elveției nu a fost niciodată arborat la gara din Buzău!

După cum se vede și în imaginea de mai sus, țările ale căror steaguri flutură sunt Franța, Italia, România, Rusia, Turcia și SUA.

Pe „monumentul Paralelei 45” ridicat fix în fața unui monument istoric real – Casa unde a locuit Ion Luca Caragiale între 1894-1895 –  Primarul Toma a scris semeț și prost că Buzăul este cel mai mare oraș european și al doilea în lume situat exact la jumătatea distanței dintre Polul Nord și Ecuator.

Nimic mai fals!

Paralela 45° Nord trece prin orașe mult mai mari decât Buzăul.

Grenoble și Bordeaux (Franța), Torino și Piacenza (Italia), Belgrad (Serbia), Râmnicu-Vâlcea și Ploiești (România) și exemplele pot continua.

Tot pentru G4Media, Toma a mai declarat: ”E o scăpare, nici nu m-am gândit la asta. Îl dau jos mâine”, după ce a fost întrebat despre semnificația acestui drapel și faptul că arborarea lui intră în contradicție cu politica oficială a statului român.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!