Consiliul Județean Vrancea a reziliat contractul cu firma SC Keyboard SRL din Râmnicu Sărat

 

Consiliul Județean Vrancea a reziliat contractul cu una dintre firmele de deszăpezire din sudul județului din cauza problemelor la lucrări

Problemele legate de deszăpezirea multor drumuri județene, în ultimele zile, au condus la o măsură radicală: Consiliul Județean Vrancea a reziliat contractul cu firma SC Keyboard SRL Râmnicu Sărat, la o zi după ce președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, se arăta nemulțumit de prestația acesteia.

SC Keyboard trebuia să deszăpezească drumurile din zona de sud a județului. Anunțul a fost făcut de către președintele CJ Vrancea, Cătălin Toma, astăzi, în cadrul unei conferințe de prresă. Acesta susține că firma respectivă, din județul Buzău, nu deține echipamentele, utilajele și personal calificat necesare unor intervenții prompte și eficiente în condiții de viscol.

”Firma cu care aveam contract nu avea capacitatea nici umană nici tehnică, în așa fel încât ne-am văzut în situația de a prelua noi, într-un fel, activitatea dumnealor, prin faptul că, împreună cu prefectul județului, s-a propus starea de alertă. Acest lucru ne-a permis să achiziționăm alte utilaje, în așa fel să nu avem surpriza neplăcută să rămânem cu totul blocați. (…) În seara de vineri spre sâmbătă ne-am trezit că 4 mașini de deszăpezire erau în șanț și au mai și blocat circulația. Am avut în vedere toate solicitările pe care le-am primit, reclamațiile, toate nemulțumirile oamenilor, care sunt firești, plus toate filmulețe pe care le-am primit și în care am văzut utilajele cum mergeau cu lama ridicată în seara de vineri spre sâmbătă, cum mergeau fără lanțuri și, normal, au ajuns în șanț. În acțiune s-a văzut că au fost total depășiți. Fapt pentru care am trimis notificarea reziliere a contractului de deszăpezire cu firma care a asigurat prestările de servicii de deszăpezire în lotul doi sud.”, a spus, printre altele, președintele CJ Vrancea, în cadrul unei conferințe de presă.

Articolul integral poate fi citit pe site-ul g4media.ro

Președintele Consiliului Județean Buzău doar i-a certat pe keyboarzii lui Babau’, deși în județul roșu situația a fost similară cu cea din Vrancea.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!