POLITICĂRECENTE

A pierdut arvuna când s-a schimbat butucul de la sediul AUR Buzău

 

Momentele jenante din cariera de politician a lui Adrian Mocanu nu s-au epuizat.

Sfârșitul săptâmânii trecute a fost unul foarte fierbinte la filiala AUR din Buzău.

Evenimentele au debutat vineri, 03 martie 2023, în jurul orei 14.00 și s-au încheiat duminică după-amiază.

La sediul partidului AUR a fost organizată o conferință de presă ce i-a avut ca organizatori pe Sorin Titus Muncaciu, depuat AUR de Galați și Cozmin Dinu,

Întâlnirea cu jurnaliștii a avut ca obiect principal prezentarea deputatului Muncaciu a unei teze legate de pandemia de Covid-19, dar și probleme locale.

Mocanu – Problema politică locală

O primă întrebare a venit din partea unui jurnalist trimis la conferință de echipa PMP a lui Mocanu, Roșioru, Gigioacă (deputatul AUTO) & Co.

Deoarece indivizii mai sus menționați doresc cu ardoare preluarea filialei AUR, prin vocea jurnalistului au dorit să ia pulsul de la Centru.

Deputatul Muncaciu a admis că la nivelul județului Buzău există o situație foarte disputată legată de primirea lui Adrian Mocanu în partid.

A mai precizat că în partid poate veni oricine e hotărât să lupte împotriva lui Marcel Ciolacu, dar nu în grupuri de la alte partide, ci pe persoană fizică.

„Selecția viitorilor membri AUR se va face pe bază de CV, vrem să știm cine sunt persoanele respective și care a fost trecutul lor politic.” – Sorin Titus Muncaciu, deputat AUR.

Cetățenii care vor să adere la AUR ca simpli membri, pe persoană fizică, trebuie să-și depună CV-ul și să se supună unei condiții importante: timp de trei luni vor fi verificați de către organele abilitate din partid. Sistemul de selecție AUR este unul foarte rigid.

Întrebarea corectă: Cunoașteți faptul că Adrian Mocanu și echipa sa de traseiști politic formată din domnul Roșioru Silviu și domnul Gigioacă au anexat sediul AUR?

Dacă jurnaliștii ocupați cu protecția lui Mocanu & Co. s-au rezumat la a nu pune întrebări sau a pune întrebările găștii traseiste, am ridicat eu mâna solicitând atenția organizatorilor.

După o foarte succintă prezentare a triunghiului politico-traseist, l-am întrebat pe deputatul AUR ce opinie are despre trecutul politic și proasta reputație de care se bucură posibilii membri AUR.

„Hotărârea finală dacă aceste persoane se califică ca membri AUR va fi luată de secretariatul general al partidului în urma studierii CV-urilor pe care le vor depune.”, a fost răspunsul domnului Muncaciu.

Legat de o posibilă intrare în AUR a doamnei Carmnen Ichim, șefa Gărzii de Mediu Buzău, deputatul Muncaciu a precizat că nu știe nimic.

Generația cu cheia la gât

Așa putea fi descris Adrian Mocanu aka Aadrian Von Zmeieni până duminică, 05 martie 2023, în jurul orei 15.00.

Roșioru (stânga) și Ichim (dreapta)
Roșioru (stânga) și Ichim (dreapta)

A doua zi după conferința de presă, la sediul AUR au descins cele două tabere membrii AUR și membrii PMP, dar și un reprezentant al secretariatului general AUR, în persoana lui Ichim Marius, fiul șefei de la Garda de Mediu Buzău.

Generația cu cheia la gât
Generația cu cheia la gât

După o ședință profund nefirească, Mocanu & Co. și-au luat jucăriile (televizorul, câteva scaune, imprimanta și câteva documente) și au părăsit sediul.

Totuși, circul s-a încheiat abia duminică, atunci când Mocanu, după ce a fost dat afară pe ușă sâmbătă a încercat să intre pe geam duminică.

Bine, nu chiar pe geam, ci pe ușa cu geam, ușă pe care însă nu a reușit s-o mai deschidă deoarece cineva din partid schimbase butucul!

În timp ce Mocanu nu înțelegea de ce nu se mai învârte cheia-n butuc, Gigioacă a fost surpins stând de 6 printre mașinile parcate în mijlocul bulevardului Unirii.

Astfel, începând de duminica trecută, jurnaliștii dornici de senzațional nu-l vor mai putea admira pe Mocanu cum îți savurează cafeaua de la dozatorul lui MoraxxxZatz din fața sediului partidului.

Mai multe amănunte puteți găsi pe site-ul știridinsursebuzău.ro.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!