ADMINISTRAȚIEMEDIUPOLITICĂRECENTE

Perversul de pe Iazul Morilor

V-ați dat seama din start că este vorba despre Auraș Tereacă, scribul personal al șefului de la Palatul Comunal.

Slugărnicia față de Toma de care care dă dovadă zi de zi este ieșită din comun. Tereacă nu „scrie” niciodată în weekend. Pe timp de vară se retrage în una dintre cele două case pe care le deține în comuna Mărăcineni și freacă mâța de coadă.

Dar… de la începutul campaniei electorale pentru referendumul neamului buzoian, Tereacă nu contenește cu scrisul pentru stăpânul său, primarul municipiului Buzău.

Inventează tot felul de povești, care mai de care mai retardate, menite să-i mintă pe amărâții cerșetori și pe bătrânii comuniști cu acces la internet, dar care ori sunt analfabeți funcțional (amărâții cerșetori), ori nu prea mai au discernământ (bătrânii comuniști).

Ultima perversiune pusă în practică de acest individ are ca scop promovarea ideii că Toma a început deja să investească în modernizarea comunei Țintești prin aducerea utilităților în comuna sa natală. Nimic mai fals!

Titlul mizeriei lui Tereacă este de-a dreptul revoltător!

Perversul de pe Iazul Morilor scrie cu rea intenție despre faptul că Au început lucrările care vor lega comuna Țintești cu o conductă de 240 mm de orașul Buzău.

Perversul de pe Iazul Morilor ascunde faptul că lucrările de construcții aparțin și sunt plătite în proporție de 100% de agentul economic privat direct interesat!

Perversul de pe Iazul Morilor minte grav când spune că acea conductă de 240 mm reprezintă utilitățile trase de la Buzău către Țintești.

În realitate, conducta va prelua apele uzate și epurate la Greentech ce vor trece prin statia de epurare a Companiei de Apă, dar nu pentru a fi tratate, ci pentru a nu aglomera sistemul de canalizare al municipiului Buzău, și așa subdimensionat.

Perversul de pe Iazul Morilor este plătit de Toma din banii buzoienilor pentru a-i minți pe buzoieni. Citind articolul de mai jos vă puteți convinge singuri despre mizeria umană ce zace în individ. 

http://liberinbuzau.ro/pentru-cati-bani-face-tereaca-mersul-piticului-in-jurul-lui-toma/

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!