ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTE

Perfectul-politician Păpușel, exemplu de imoralitate și golănie politică

Ieri seară s-au încheiat alegerile interne din filiala municipală USRPLUS Buzău. Nu au fost surprize, astfel că noul Birou Local va fi compus din numiții:

Președinte – Denisa Coban

Membri Birou Local

Dașu Ovidiu – prim vicepreședinte, Caragea Costel Ovidiu –  vicepreședinte, Drăgulin Florin – vicepreședinte – Irimia Cosmin  – vicepreședinte, Citrea Cătălin, Gîrjobu Irina, Bănică Liviu, Ioniță Marius, Ion Florinel, Gheorghiță Marian, Nicolae Ciprian, Stanciu Florin. 

Comisia de arbitrajRoșu Ciprian

Panait Eduard Cristian

Calcan Violeta

Cenzor – Uzum Cristina

Per total, o amestecătură de indivizi din municipiile Buzău și Rm. Sărat, satele Vernești, Țintești, Mărăcineni și altele.

Puturoșii de la PLUS s-au impus printr-o manevră comparabilă cu atât hulita șmecherie a vizelor de flotant pe care chiar ei au acuzat-o la alegerile locale și parlamentare din 2020.

Perfectul Județului Buzău, Iordache Silviu zis Păpușel

Că este un individ perfid și imoral se știa deja, dar că umblă cu “bagabonțeli”, mai puțin. Deoarece în cei doi ani de când partidul lui Cioloș a luat ființă, oamenii săi de la Buzău s-au închis în filială și nu au primit ca membri oameni mult peste nivelul lor de inteligență și valoare în general, Păpuțel, Moraru, Ivan, Anton și Coban au recurs la metoda “Autobuzul“.

Astfel, până în luna aprilie 2021, numărul membrilor PLUS era net inferior celor de la USR. Pe ici, pe colo s-a încercat înființarea de noi filiale în județ, însă munca e grea, mai ales aceea de a convinge oameni să se alăture unor mincinoși, delatori și impostori! Așa că, oamenii lui Cioloș s-au apucat să se dopeze.

Practic, Păpușel a fost cel care a dat startul înrolărilor în partid a angajaților de la firmele pe care le deține crema partidului, oameni care, se pare, nu au fost prea încântați de “oferta“ primită. Însă, muncitorii nu au avut încotro, alfel riscau să piardă pâinea pe care o pun zi de zi pe masa familiilor.

Roșu Ciprian, rasist într-un post cheie

Cel puțin câte zece angajați de la firmele lui Păpușel (Spătaru), Ivan (Pârscov), Anton (Spătaru) și Coban (Cislău) s-au prezentat vineri și sâmbătă la urne pentru a vota interesele politice ale angajatorilor. Manevra asta „bagaboțească” este una fără precedent în politica buzoiană!

Anton Constantin zis Cristi face subiectul unui articol separat. Băiatu’ ăsta adus în PLUS de Păpușel este expert în delapidare. Câteva firme, unele pe care le-a administrat singur sau în echipă, au suferit mari pagube.

Judecătorul PLUS Buzău Roșu Ciprian

La fel se va întâmpla și la sfârșitul săptămânii viitoare când nonvalorile PLUS Buzău vor fi votate de aceiași angajați cărora li se vor alătura, cel mai probabil și cei ai lui Moraru. Delatorul va candida pentru funcția de președinte al filialei județene, după ce de la București a fost rejectat cu ocazia numirii în funcția de Prefect al Județului Buzău.

Un samsar de mașini, dar și de biciclete “găsite” pe drumurile Germaniei

https://www.facebook.com/costk

Roșu Ciprian se numește individul care a fost ales președinte al Comisiei de Arbitraj, un fel de tribunal intern al partidului. Nici cî se putea mai bine la partid în care minciuna, nemunca, înșelătoria și delațiunea sunt la ordinea zilei.

De când îl știu, băiatu’ ăsta se ocupă cu intermedierea de mașini SH din vestul Europei, cu vânzarea de biciclete de care se împiedică pe ulițele satelor Germaniei, dar și cu laptopuri, boxe, telefoane și alte acareturi pentru care mă îndoiesc că ar deține documente de proveniență.

Platformele on line de vânzare-cumpărare obiecte sunt pline de anunțurile sale. La fel și pagina sa de Facebook unde, din când în când, lansează atacuri de natură xenofobă ori rasistă la adresa etnicilor din România.

Halal “oameni noi”, halal politică!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!