ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Nu l-au arestat, ci l-au promovat!

Unul dintre cele mai fierbinți puncte de pe ordinea de zi a ultimei ședințe de birou local a #SURPULSBuzău a fost excluderea din partid a unui iubitor de Dragnea, fost țărănist „vocsit”, adică a lui Avramescu Cătălin.

Acest voiajor politic, printre altele și săgeată a lui Aurelian Pavelescu (PNȚCD), propagase în spațiul public ideea unei coabitări a SURPLUS Buzău cu celebrul Costică Lepădatu, regele producției de alcool contrafăcut din județul Buzău.

Se pare că staborul filialei locale nu a găsit nimic nefiresc în faptul că Avramescu se autointitulase „responsabil cu comunicarea” la filiala locală, nici că același individ înjura de mama focului protestatarii anti PSD din Piața Victoriei și Piața Daciei – februarie-martie 2017 și august 2018 – cu atât mai puțin faptul că propunerea lui Avramescu de a dezvolta afaceri împreună cu Lepădatu.

Un alt punct important discutat în ședința de partid a fost cel legat de cum și cu ce bani să cumpere îngăduința așa-zisei prese locale. Așa că, nici mai mult, nici mai puțin, U S R P L U S Buzău și-a propus ca din subvenția primită din bani publici, adică din banii cetățenilor, să cumpere publicitate la ziarele deținute sau controlate de Ciolacu și PSD.

La sfârșit, salvatorii buzoieni au fost informați că în curând vor fi supuși unui test de răbdare ce îl va avea ca speaker pe Iordache Silviu. Încă perfectul județului Buzău le va prezenta colegilor viziunea sa privind M A R E A unire de la 2021. Vă dați seama cam ce va ieși pe gura lu’ Păpușel?

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!