ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Mocanu și gașca din Prefectura Buzău

În 14 mai 2020 publicam în exclusivitate informația că omul de casă al famigliei Mocanu, domnul Oprea-Stoian-Timotei-Viorel-Florenție ex Grapă, cunoscut printre apropiați ca Dan Deșliu fost lucrător prin Prefectura Buzău, fost purtător de cuvânt la Compania de Apă Buzău, fost secretar de stat la Ministerul Culturii a fost degradat din poziția de Director al Cancelariei Prefectului Județului Buzău și aruncat în Bărăgan, ca pe un ciulin.
După vizita de azi pe care am efectuat-o la Primăria Brădeanu (voiam să văd cu ochii mei cum face achiziții publice) am aflat că numitul Oprea-Stoian-Timotei-Viorel-Florenție-ex Grapă, cunoscut printre apropiați ca Dan Deșliu, deja nu mai lucrează în cadrul Compartimentului Achiziții Publice, Resurse Umane din primăria Brădeanu!
După scamatoria tipică famigliei patronului său, aceea de a fi intrat pe ușa din dos în corpul funcționarilor publici, Oprea-Stoian a fost transferat cu repeziciune la Prefectura Buzău, adică fix acolo de unde plecase în urmă cu fix două săptămâni.

Se pare că la problemele sale legale/penale și ale acoliților săi s-au mai adăugat două:
1. Numitul Oprea-Stoian-Timotei-Viorel-Florenție-ex Grapă a fost prezentat drept director al Cabinetului Prefectului Buzău, deși nu a ocupat niciodată această poziție oficial;
2. Dosarul de concurs pentru funcția publică de consilier, clasa 1, grad profesional superior în cadrul primăriei Brădeanu a fost falsificat ori primarul PNL a închis ochii atunci când a verificat întrunirea tuturor condițiilor de concurs impuse de art. 465 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ.

Puțin mă interesează dacă indivizii ăștia din gașca lui Mocanu se duc la pârnaie un an sau zece. Trist este că alianțele locale sau punctuale ale tripletei PSD-PNL-PMP din județul Buzău vizează doar interesul personal al membrilor găștilor mai sus menționate, nicidecum interesul cetățeanului!

Ciolacu, Romanescu și Mocanu continuă să-și împartă județul Buzău, instituțiile publice, conducerile firmelor consiliilor locale, să-și împartă între ei banii statului care ar trebui investiți pentru bunăstarea buzoienilor, pentru sănătatea lor, pentru viitorul nostru, al copiilor și nepoților noștri!

PS Sunt curios dacă Prefectul Dimian Leonard, cel care avizează legalitatea activităților UAT-urilor din județul Buzău, este la curent cu cele întâmplate la Primăria Brădeanu și Prefectura Buzău.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!