CATERINKARECENTE

Maseuza de la USR Buzău este „big fan” Mireasa

 

Candidata Nr. 1 din partea USRPLUS la Consiliul Județean Buzău în 2020 nu se dezminte!

Profesionista în domeniul masajului (conform CV-ului a absolvit Colegiul UNIVERSITAR de Masaj din Constanța) a dat cărțile pe față! Acuzată în nenumărate rânduri că de fapt ar fi ba telenovelistă, ba șefă de scară, ba fripturistă, ba… orice, dar numai om politic nu, Cleo M. Cristea a răbufnit pe pagina oficială a matrimonialelor televizate de la Aneta1!

„Hey, CNA ul, nu se sesizeaza nimeni de bulling, hartuire, denigrarea constanta a lui Ion, Victor, Marius? Chiar și mizeriile debitate de ” dna” Rodica?”, a strigat Cleo în gura lumii lipsită de orice inhibiții.

Mireasa este un reality-show matrimonial difuzat de Antena 1, care a avut premiera pe 23 martie 2020. Primul sezon al emisiunii a fost prezentat de Diana Dumitrescu, iar al doilea sezon care a debutat în data de 5 septembrie 2020 a fost prezentat de Simona Gherghe.

În prezent, Cleo este adeptă cu cotizația la zi a sectei „Martorii lui Moraxxx” din Buzău, adică aripa PLUS din USR Buzău.

Vă dați seama că Cleo (sâc!) a condus USR Buzău timp de vreo doi ani până a picat în cap după alegerile locale din 27 septembrie 2020?

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!