JUSTIȚIEMEDIURECENTE

Dosarul „Gura Teghii” – Prelungire măsură arestare preventivă

Astăzi, 03 noiembrie 2021, Judecătoria Pătârlagele a admis propunerea Parchetului Pătârlagele, privind prelungirea măsurii arestării preventive pentru încă 30 de zile a inculpaţilor Cristea Victor, Petriceanu Adrian, Cărăbuș Gheorghe.

Cei trei angajați ai Ocolului Silvic Gura Teghii se află în arest preventiv de la începutul lunii octombrie. Prelungirea prezentei măsuri este valabilă până la data de 05.12.2021, ora 07:30 inclusiv.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Pătârlagele  a respins ca neîntemeiate cererile de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu sau măsura controlului judiciar înaintate de Cristea, Petriceanu și Cărăbuș.

Inculpații Cristea, Cărăbuș și Petriceanu sunt cercetați pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la tăiere fără drept de arbori, faptă prev. de art. 107 alin. 1 ind. 1 lit. c) și alin 2 lit. d) din Legea 46/2008 cu aplic. art. 48 din Cod Penal și complicitate la furt de arbori, faptă prev. de art. 109 alin.1 ind.1 lit. c) și alin 2 lit. d) din Legea 46/2008 cu aplic art.38 din Cod Penal.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!