ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Maia Sandu, mesaj pentru Constantin Toma și Petre Emanoil Neagu: Le-aș recomanda să se documenteze mai bine despre situația din Republica Moldova

 

Maia Sandu, președintele Republicii Moldova, a declarat într-un interviu pentru G4Media că partidul condus de primarul Chișinăului, Ion Ceban, apare într-o listă a Departamentului de Stat al SUA ca fiind finanțat de la Moscova și l-a enumerat în lista persoanelor care încearcă să instrumenteze politic protestele din țară.

Întrebată de Cristian Pantazi ce mesaj are pentru primarii și președinții de consilii județene din România Cărora Ion Ceban le cere bani pentru proiecte în Chișinău, Maia Sandu a spus: „Le-aș recomanda să se documenteze mai bine despre situația din Republica Moldova”.

„Ion Ceban, sau cel puțin partidul pe care îl conduce apare în această listă a Deprtamentului de Stat. Repet, știm că există forțe și forțe externe care încearcă să destabilizeze situația în Republica Moldova. Obiectivul nostru este să menținem pacea și siguranța”, a mai spus Maia Sandu.

Consiliul Județean Buzău condus de Petre Emanoil Neagu (PSD), a adoptat în ședința din luna mai 2022 două hotărâri prin care direcționează 400.000 de euro și 400.000 de lei pentru proiecte dezvoltate de primăria Chișinău.

Astfel, CJ Buzău va plăti primăriei Chișinău 350.000 de euro pentru amenajarea Parcului Catedralei (Biserica Ortodoxă Rusă) și 50.000 de euro pentru reparație capitală pasaj pietenol subteran din Bulevardul Dacia.

Mai multe amănunte despre donația CJ Buzău pentru Chișinău găsiți AICI.

Interviul integral poate fi urmărit pe G4Media.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!