INVESTIGAȚIIRECENTESĂNĂTATE

Incompatibilitate – Vasile Felicia, director medical al Spitalului Municipal Rm. Sărat

INCIDENTE DE INTEGRITATE – 22 DE PERSOANE PREVĂZUTE DE LEGEA NR. 176/2010

Agenția Națională de Integritate a constatat averea nejustificată, starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 22 de persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, printre care și Vasile Felicia, directorul medical al Spitalului Muncipal Rm. Sărat.

Medicul Vasile Felicia s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 22 noiembrie 2016 – 17 februarie 2020, întrucât  a exercitat simultan cu funcția de Director medical  în cadrul Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și calitatea de asociat unic și funcția de administrator în cadrul SC Geriatics Life -SRL, încălcând astfel prevederile art. 178, alin. (1), lit. g) coroborate cu prevederile art. 181, alin. (9) din Legea nr. 95/2006.

DI

SC Geriatics Life -SRL este o societate ce desfășoară activități în domeniul asistenței medicale, mai precis conform clasei CAEN 8622 – Activități de asistență medicală specializată.

Spitalulul Muncipal Rm. Sărat se află în subordinea Consiliului Local Municipal Rm. Sărat.

Pe surse, în baza funcției de conducere pe care o deține la spitalul din Rm. Sărat, se spune că Vasile Felicia ar avea încheiate o serie de contracte cu mai multe camine de îngrijire pentru bătrâni. Revenim!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!