CATERINKARECENTESPORT

Hayden Park din Gălbinași

„Județul nostru are un potențial fotbalistic/sportiv foarte mare și a demonstrat-o în nenumărate rânduri. Petre Adrian Robert, Președintele AJF Buzău, dorește să sprijine performanța, astfel că anul trecut a venit în sprijinul cluburilor din județ, asigurând echipamentele și scaunele pentru majoritatea echipelor din ligile a IV- a și a V-a”, titrează azi Asociația Județeană de Fotbal pe pagina de Facebook.

Ah, da? Cam de cîte nenumărate ori a demostrat Buzăul nostru că are un potențial fotbalistic/sportiv foarte M A R E? Aș fi mai ponderat cu marele ăsta. Ați văzut ce s-a întâmplat pe 26 septembrie!

Sebi și Adi verificând plasele primite de la AJF
Sebi și Adi verificând calitatea plaselor primite de la AJF

Și anul acesta dorește să își arate suportul pentru echipele afiliate, asigurând, pe lângă , ̦ ce vor îmbunătăți condițiile de joc și aspectul terenurilor de fotbal.

Oare cu ce vor îmbunătăți condițiile de joc și aspectul terenului de fotbal? Va fi mai mult spectacol în iarbă? Se vor înscie mai multe goluri din foarfecă?

Sebi și Adi verificând steagurile primite de la AJF
Sebi și Adi verificând calitatea steagurilor primite de la AJF

O atenție deosebită a acordat-o și echipelor de juniori, pentru care a achiziționat echipamente sportive și plase adaptate terenurilor mai mici.

Dacă ar fi să vorbim pe larg despre echipele de copii și juniori, domnule Petre, ar trebui să vă dați demisia din fruntea AJF-ului, poate chiar și de la CJ! Cu tot cu avocatul pesedist!

Reamintesc că celebrul avocat pesedist Gheorghe Răzvan este președintele comisiei de disciplină de la AJF Buzău și soțul secretarei lui Petre Adrian Robert la CJ Buzău.

Gazon și case de tip englezesc
Gazon și case de tip englezesc

Pozele sunt realizate pe suprafața de joc unde evoluează echipa Tricolorul Gălbinași, comună vecină cu deja celebrul Țintești.

Gazda și ghidul lui Petre este nimeni altul decât Sebastian Dragomir zis Primaru’, fiul primarului din localitate.

Pur și simplu întâmplător, Sebi ocupă și un loc de consilier județean. Gurile rele și exagerate din zona PSD spun că Dragomir a cam sărit rândul, dar și calul atunci când a fost impus pe lista PSD de la Consiliul Județean Buzău.

 

 

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!