EDUCAȚIEPOLITICĂRECENTE

Domnul Nostru Toma

M-am gândit că Domnul Nostru Toma a învățat ceva din corecția ce i-a fost administrată de către buzoieni la celebrul referendum pentru unirea Buzăului cu Ținteștiul său natal.

M-am gândit că Domnul Nostru Toma are remușcări după ce a cheltuit 15 miliarde de lei vechi din bani publici pe un capriciu personal.

M-am gândit că Domnul Nostru Toma a realizat că este foarte mic fără aparatul de propagandă al PSD, că valoarea sa pe piață a scăzut oricum dramatic și va încerca să arate buzoienilor că nu este doar o unealtă a lui Ciolacu, pe care acesta din urmă o folosește neavând la îndemână alta mai bună.

M-am gândit că Domnul Nostru Toma va căuta să demonstreze buzoienilor săi că semnul primit de ei îl va face să revină cu picioarele pe pământ, să observe că buzoienii s-au săturat de deciziile sale care, uneori, i-au lăsat cu gura căscată, dar în sensul negativ.

M-am gândit că Domnul Nostru Toma s-a prins că nu mai e suficient să arate buzoienilor jumătăți de peștișori colorați în bălți cu aere de iazuri sau să le vândă acelorași buzoieni visele sale ce au prețuri de peste 1.000.000 de euro, dar cu valoare reală de 1.000.000 de lei.

M-am gândit că Domnul Nostru Toma va căuta să arate buzoienilor că în aceste vremuri nasoale este dispus să fie un administrator bun, nu doar un politician roșu.

Dar nu, Domnul Nostru Toma își continuă drumul la cârma Municipiului Buzău început în 2016 cu aceleași metehne de comuniste vopsite în capitalism ratat. De altfel a și arătat că toate, dar absolut toate afacerile pe care le-a condus la vedere s-au dus în cap, în faliment.

Domnul Nostru Toma continuă să aducă în serviciul public tot mai mulți foști angajați din firmele sale falimentare, să-și aducă rudele, pe foștii administratori ai firmelor falimentate dubios ori soții/soțiile acestora.

Să fie clar, nu am nicio problemă de ordin personal cu foștii angajați din Grupul Romet, că nu se fac vinovați de faptul că Domnul Nostru Toma i-a dorit în preajma sa!

Pentru toate cele de mai sus, Domnul Nostru Toma se folosește de un consiliu local format în majoritatea sa absolută de niște tineri habarniști în ale administrației publice, printre care a strecurat niște domni expirați din punct de vedere moral, cum ar fi cumătrul Gubandru.

Știu, e cam lungă introducerea și aparent fără legătură cu ce urmează, dar  nu e tocmai așa.

Pr.hot.195

Mâine, 05 noiembrie 2021, la sediul Primăriei Buzău va avea loc o ședință extraordinară pe a cărei ordine de zi figurează 4 proiecte de hotărâre ale consiliului local.

Printre acestea și PH nr. 195 din 03.11.2021 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Buzău, ca membri în comisia de evaluare a probei de interviu a concursului organizat pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din municipiul Buzău care au vacantat posturi de directori și directori adjuncți – sesiunea 2021.

La solicitarea Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Domnul Nostru Toma a decis de unul singur ca la cele cinci concursuri să trimită cinci pesediști de-ai săi.

Matache Oana – viceprimar și consilierii locali Cojocaru Teodor, Gheorghiu Oana, Gubandru Aurel și Vlad George sunt oamenii Domnului Nostru Toma care vor decide ce săgeți de-ale primarului vor câștiga concursurile respective.

Da, exact, săgeți!

Citind proiectul de hotărâre mai sus prezentat mi-am adus aminte cum la prima dezbatere publică din 25 august 2021 pe tema celebrului referendum, după ce am deschis pârtia întrebărilor adresate de buzoieni Domnului Nostru Toma, m-am așezat cuminte în public lângă niște prieteni.

La scurt timp după aceea, o doamnă din publicul adus cu arcanul de Domnul Nostru Toma, a început să mă certe reproșându-mi că niciodată nu sunt de acord cu Domnul Nostru Toma care a făcut și face multe lucruri minunate pentru buzoieni.

Inițial am crezut că cineva voia să-mi facă o glumă proastă, însă nu era așa. I-am spus doamnei respective că tot ceea ce am argumentat împotriva referendumului este bine documentat, iar dacă dorește mai multe informații le poate citi pe liberinbuzau.ro

Chiar i-am povestit doamnei pe scurt cum Domnul Nostru Toma a mințit în ceea ce privește interesele personale pe care le are la Țintești. I-am povestit și despre Pădurea Crâng!

Nimic, doamna a contestat vehement tot ce i-am spus despre Domnul Nostru Toma și intențiile sale. Ba mai mult, se cam enervase și o treceau toate apele.

Aveam să aflu a doua zi că respectiva doamnă este director de școală în municipiul Buzău!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!