ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Dezmăț cu iz electoral în spațiul cibernetic PMP Buzău

Voi nu știți, dar în subteranele PMP Buzău se lucrează intens nu doar pentru alegerile locale, ci și pentru cele parlamentare. O nouă stea buzoiană, dar veche se pregătește pentru lansarea în spațiul cibernetic, zona deținută de famiglia Mocanu.

Androne Otilia Nicoleta se numește tânăra steluță și vrea la Parlament. Pentru această țintă, domnișoara a închegat deja o echipă solidă formată din președintele filialei municipale PMP Buzău Roșioru Silviu Laurențiu și câteva conturi false în frunte cu Dan Deșliu, Alina Petrescu și Ionuț Bu. Bine, buzoienii știu deja că în spatele conturilor false se află Ciulinul Bărăganului.

“Un politician bun nu construiește poduri peste râuri inexistente, un politician demn nu profită electoral de dramele țării sale, un politician corect nu-și schimbă doctrina (partidul) peste noapte, un politician devotat nu-și abandonează alegătorii până la următoarea campanie electorală, un politician cu principii nu-și trădează patria sau neamul!
Știu și simt că România are nevoie de astfel de OAMENI, care să ridice politica la rang de artă, care să îi redea acesteia strălucirea și momentele de glorie din trecut (Mica și Marea Unire fiind doar două dintre ele).
Da, dragii mei, este nevoie de un suflu nou în politica românească! Vă invit pe pagina mea Otilia Androne, şi vă asigur că #Împreună putem pune și noi o cărămidă la această nouă „construcție”!”, spune Androne la lansarea neoficială în stare de urgență cauzată de pandemia Covid-19.

Să o cunoaștem pe Androne Otilia Nicoleta

Tânăra speranță este o necunoscută pentru buzoianul simplu. Însă, după două click-uri pe internet poți află că Otilia Nicoleta a pășit în sfera politică alături de Elena Udrea a cărei consilier și șefă de cabinet a fost. Ulterior s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară și la scurt timp după aceea a devenit vicepreședinte al organizației de tineret PMP.

Parlamentul nu îi este chiar străin. După primirea carnetului de partid, Otilia Nicoleta a lucrat ca referent la Camera Deputaților. Din CV-ul său mai reiese că a fost șef cabinet senatorial între 2012 și 2019, iar din septembrie 2019 a fost unsă director al Grupului de consilieri al Cabinetului președintelui Senatului.
În 2016, domnișoara Androne a avut două tentative de cățărare, ambele eșuate, pe poziții mai bănoase decât cei 766 lei/lună pe care îi câștiga consiliind-o pe Elena Udrea.

La alegerile locale din iunie 2016 a candidat din partea PMP pentru un loc de consilier general la Primăria Municipiului București, iar în decembrie pentru un loc de deputat. Deși anunțase că va candida la Buzău, pupila lui Udrea a sfârșit pe lista Circumscripției nr. 18 Galați.

La finalul lui 2015, fosta consilieră a Elenei Udrea s-a remarcat printr-o gafă de proporții. După tragedia de la Colectiv, ea și-a îndemnat amicii să doneze ”sânge și plasmă pentru tinerii care se zbat între viață și moarte!”. O amica i-a atras atenția Otiliei că nu e cazul să se doneze plasmă, ci doar sânge: ”Felicitări Otilia, plasma este o componentă a sângelui. Trebuie doar sânge să donam, este suficient”.

La ”Dosar de Candidat” veți afla mai multe lucruri interesante despre opera și viața publică a buzoiencei noastre.

Sebastian Adrian Silvestru

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!