ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Sinecurile Mocanului

Aflu pe surse că cancelarul Perfecturii Buzău, Oprea-Stoian Viorel-Timotei-Florenție, cunoscut printre apropiați ca Dan Deșliu, a fost degradat și aruncat/plasat/numit la stâna lui #AadrianVonZmeieni din comuna Brădeanu, județul Buzău.

Oficial, începând cu 07 mai 2020, fostul secretar de stat în Ministerul Culturii și Identității Naționale ocupă o funcție publică de execuție de consilier superior, gradația 4 în cadrul Compartimentului Achiziții Publice, Resurse Umane din cadrul aparatului de specialitate al primarului PNL al comunei Brădeanu.

Neoficial, se pare că Timi baci se va ocupa de cele 1000 de oi șchioape, bătrâne și dezlânate pe care mai marele său, deputatul Mocanu Adrian Von Zmeieni le-a cumpărat de la domnul Rădulescu.
Alinei Petrescu i s-a oferit funcția de Mioriță în cadrul stabilimentului de la marginea comunei.

Printre sarcinile consilierului superior (baciului) se regăsește și crearea în regim de urgența a 1000 de conturi de Facebook pentru oile din dotare. Bhă, dar nu vă e rușine să cotropiți sistemul bugetar?

Pe cine a mai plasat deputatul PMP Buzău în funcții publice gras plătite?

Pe mămica. Tanti Rodica a ocupat simultan două funcții mari pe bani publici:
1. Consilier cabinet Secretar de Stat la Ministerul Mediului;
2. Director General adjunct la Compania Municipală Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde București SA.

Dispoziţii ale primarului

Sebastian Adrian Silvestru

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!