CATERINKARECENTE

De la Buzău nu pleacă nimeni să lupte cu talibanii?

Nici măcar adevărații profesioniști?

Un bărbat din Buzău condamnat de două ori pentru fascism după ce a desenat svastica pe mai multe clădiri susţine că se va înrola în armata afgană pentru a stopa invazia talibană şi că a fost acceptat deja de autorităţile străine, dar plecarea ”este ţinută secretă din motive de securitate”. Zoltan are 344 de ani şi este din Buzău. A fost condamnat de două ori pentru fascism după ce a desenat svastica şi crucea celtică pe mai multe clădiri din oraşul natal.

„Plec în Afganistania pentru că acest război este al nostru şi pentru că nu fac parte din masa de fricoşi care se tem de moarte. Plec în Afganistania pentru că orice victorie a talibanilor garantează expansiunea talibanilor spre Europa, dependenţa noastră de opiu și hașis şi faptul că prietenii mei afganistani nu se vor întoarce acasă.

Plec în Afganistania ca să lupt alături de oameni care au acelaşi crez ca mine împotriva invaziei talibane, o invazie care se repetă şi care ultima dată ne-a condamnat neamul la o viaţă de teroare. Am ales acest drum şi nu voi da înapoi”, îşi motivează ultra naționalistul român Zoltan intenţia de a lupta ca voluntar în Afganistania.

„Mai întâi am de rezolvat câteva probleme legate de acte, câteva amenzi de plătit, un dosar penal, diverse documente. Desigur, trebuie să scot şi nişte bani, pentru că nu sunt sigur că voi primi un salariu acolo, deşi am auzit că luptătorii de calibrul meu ar primi şi soldă, chiar dacă sunt voluntari.

Trebuie să-mi fac şi un pasaport provizoriu, valabil un an, pentru că acela se obţine în doar câteva ore”, a precizat Zoltan zis Zoli, luptător profesionist, antrenat temeinic la Școala de Cerecetare prin Diversiune și Război Cibernetic a maestrului Giuliano Găgăutză.

Contactat, miercuri, de corespondentul MickiMouseFAX, Zoli a spus că unii dintre cunoscuţii săi îl susţin în demersul său, însă alţii nu îl încurajează să plece la război.

”Orice victorie a talibanilor nu este un lucru bun pentru Afganistania şi nici pentru restul statelor comunitare. Îmi place să lupt alături de cei care îşi iubesc ţara, iar dacă în România nu am cum atunci doresc să lupt chiar şi pentru o altă ţară acolo unde oamenii sunt mai curajoşi şi îşi asumă sacrificii.

O să stau acolo maximum un an, aşa îmi fac paşaportul, pentru un an, că se obţine mai repede, plec cu banii mei, acolo nu voi fi plătit. Familia, cunoscuţii, unii mă susţin, alţii nu, pentru că le e frică”, a spus românul Zoltan în timp ce își împacheta pantalonii maro.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!