INVESTIGAȚIIJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTE

Adrian Mocanu – pe urmele infracționale ale tatălui

“Admite plângerea formulată de către petentul Pascu Florentin Marius în contradictoriu cu intimatul Mocanu Adrian împotriva soluţiilor de clasare cu privire la: infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată prev. de disp. art. 322 C. pen. și uz de fals prev. de disp. art. 323 C. pen., dispuse prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiţie nr. 183/P/2020 din data 28.10.2020.

Desfiinţează soluţiile de clasare cu privire la: infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată prev de disp. art. 322 C. pen. și uz de fals prev. de disp. art. 323 C. pen. dispuse prin ordonanţa Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie și Justiţie nr. 183/P/2020 din data 28.10.2020 și trimite cauza la procuror în vederea începerii urmăririi penale cu privire la infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată prev de disp. art. 322 C. pen. și uz de fals prev. de disp. art. 323 C. pen. Definitivă. “

Se tot întreabă buzoienii ce mai face Adrian Mocanu zis #AadrianVonZmeieni, fost deputat PSD, ALDE, PMP și fost membru în alte 3-4 partide. Păi, uite ce face! Și-a făcut rost de un dosar penal pentru găinăriile săvârșite între alegerile locale și cele parlamentare din 2020.

În fapt, în data de 28 septembrie 2020, a doua zi după alegerile locale, comitetul executiv al organizației local al PMP Rm. Sărat condus de Florescu Raul, un alt traseist politic buzoian, a emis un act prin care s-a hotărât excluderea din partid a lui Pascu Florentin Marius, cel care tocmai câștigase un loc de consilier local din partea PMP în CLM Rm. Sărat.

Motivul excluderii invocate de Raulinho a fost “neimplicarea în campania electorală”. A doua zi, 29 septembrie 2020, sub semnătura lui Mocanu Adrian, partidul a redactat și trimis către Consiliul Local Râmnicu Sărat o adresă prin care aduceau la cunoștință faptul că Pascu nu mai este membru PMP, astfel că s-a cerut validarea următorului candidat pe listele electorale.

Raul Florescu, inițiatorul acțiunilor ilicite ale PMP Buzău / Foto Facebook

Acest document pe care îl regăsiți mai jos este motivul și dovada faptelor penale săvârșite de fostul deputat Mocanu Adrian pentru care azi are calitatea de inculpat, reținându-se în sarcina sa infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

pmp

Mocanu și acoliții au redactat adresa nr. 146/29.09.2020 prin omisiunea cu știință de a insera în conținutul acesteia unele date sau împrejurări și prin atestarea unor fapte sau împrejurări necorespunzătoare adevărului în vederea producerii unei consecințe juridice, respectiv invalidarea mandatului de consilier obținut prin votul popular de către Pascu Florentin Marius.

Deși Mocanu &Co. cunoșteau faptul că până la data rămânerii definitive a sancțiunii de excludere dispuse împotriva lui Pascu luată prin hotărârea consiliului executiv al PMP Rm. Sărat din data de 28 septembrie 2020 consilerul Pascu beneficia de toate drepturile și obligațiile de membru conform statutului partidului, au omis în mod intenționat inserarea în conținutul adresei către CLM Rm. Sărat a informațiilor referitoare la hotărârea de excludere, și anume că hotărârea nu este definitivă în sistemul căilor de atac interne ale partidului.

Băieții și fetele de încredere ale Mocanului / Foto Facebook

După o clasare aberantă și o confirmare a clasării la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Pascu a contestat deciziile, unde s-a constatat faptul că făptuitorul Mocanu, nemaifiind deputat, a declinat competența către Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

Problemele penale în sarcina numitului Mocanu Adrian nu se termină aici. Și fostul candidat al PMP la funcția de primar al Municipiului Buzău, Florescu Constantin, în prezent consilier local PMP Buzău, a făcut câteva sesizări la Parchet în ceea ce privește fapte ilicite săvârșite de AadrianVonZmeieni în calitatea sa de președinte al PMP Buzău.

La mulți ani!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!