ADMINISTRAȚIERECENTESĂNĂTATE

Ce rușinos! Anghel și Grigore absentează de la examen!

Anghel și Grigore, surorile sisters cum li se mai spune în lumea șefelor din Buzău, nu s-au prezentat în această dimineață la probă scrisă în desfășurare începând cu ora 10.00 la amfiteatrul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti a concursului pentru ocuparea postului de director general al Casei Judeșene de Asigurări de Sănătate Buzău!

Gurile rele și foarte rele spun că cele două „dinozaure” ale sistemului ce gestionează banii din Sănătate nu ar fi primit subiectele anterior exemenului de azi, așa cum sperau și se proceda pe vremea lui Ciolacu, motiv pentru care, în drum spre locul desfășurării concursului, s-ar fi oprit la mall Orhideea să bea o cafea ca „fetili dă provincie”.

Gurile bune și foarte bune spun că, de fapt, la fel ca în cazul lui Turcu Luminița de la SJU Buzău, fetele preferă funcțiile de conducere prin numire, nu prin concurs. Sper ca surorile sisters să demisioneze de minim bun simț și să nu mai ocupe niște posturi plătite gras di bani publici. La fel și Turcu!

Ce rușinos!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!