ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIERECENTE

Un primar CONDAMNAT a revenit în funcție. Iată care este rețeta succesului

 

La aproape un an după condamnare, Dumitru Mitroiu, primarul comunei Cislău a revenit în funcție. Edilul a contestat decizia de înlăturare din funcție, chiar dacă a fost condamnat definitiv cu suspendare pentru abuz în serviciu.

La aproape un an după primirea condamnării cu suspendare, Dumitru Mitroiu a revenit pe scaunul de primar al comunei Cislău, din județul Buzău.

Inițial primarul a fost achitat în data de 11.12.2020, în dosarul nr. 3072/277/2017, însă după ce Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele a făcut apel, procesul a mers mai departe la Curtea de Apel Ploiești.

În același dosar au mai fost vizați contabilul șef – Botan Cristina Nicoleta, fostul administrator al SC PROD FOR SRL – Oancea Vasile Genovel, firma fostului primar de la Nehoiu – Florentin Lungu (în prezent aflându-se în penitenciar) și inginerul proiectant – Marin Petrică, de profesie inginer proiectant și cel care a asigurat dirigenția de șantier pe parcursul derulării crt. de achiziție publică de lucrări nr.1892, încheiat între Consiliul Local Cislău și SC PROD FOR SRL Nehoiu.

Citește mai departe pe puterea.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!