ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Sava de la ADS își protejează angajatele care nu trec pe la serviciu

 

Sediul ADS din județul Buzău stă mai mult închis decât deschis, iar directorul George Sava își protejează angajatele care nu prea trec pe la serviciu.

În ultimii ani, sediul ADS Buzău a stat închis cu „lacătul” și cu zeci de plicuri înfipte în ușă. De câteva zile, după ce am solicitat Administrației Domeniului Statului detalii despre numele angajaților și salariul pe care îl încasează la ADS Buzău, și-a făcut apariția și angajata de facto, care trece pe la serviciu din două în două zile, sau din trei în trei zile.

Și cum săptămâna lucrătoare are doar cinci zile lucrătoare, angajata trece pe la muncă lunea și vinerea sau când mai dorește George Sava să o trimită la muncă.

Fermierii sunt disperați că nu găsesc pe nimeni la ADS

Agenția Domeniilor Statului are un rol important pentru fermieri, astfel, în urmă cu câteva luni am fost contactați de mai mulți fermieri care aveau nevoie de ajutorul instituției cu sediul la Buzău, dar sediul era închis permanent, iar la telefon nu răspundea nimeni.

Continuarea în ziarul Puterea.

 

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!