RECENTESOCIALSPORT

Ilie Năstase, mâlul gros al mârlăniei, cetățean de onoare al Județului Buzău

 

„Doamnă, auziți, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți, da? Dacă v-am răspuns… sunteți o idioată. Țările civilizate au voie… Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!” (Ilie Năstase, 76 de ani, către o ziaristă de 24 de ani, după ce a fost prins din nou băut la volan).

Nu, România nu mai este o țară comunistă. Deși pentru unii comunismul nu a fost tocmai rău, i-a răsfățat și le-a dat vile în Primăverii.

Știți, în schimb, ce e România? România este țara violenței domestice. În multe colțuri ale acestei țări, femeia este un simplu animal de povară sau de reproducere. Femeia este bătută, înjurată, violată, de multe ori de partenerul ei.

Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos
Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos

Știți ce mai e România? Țara unde se bea pe rupte, cu unele dintre cele mai ridicate rate ale alcoolismului la nivel european.

HOTĂRÂRE privind acordarea titlului de „Cetățean de onoare al Județului Buzău” domnului Ilie Năstase

Art. 1. Se acordă titlul de „Cetățean de onoare al Județului Buzău” domnului Ilie Năstase – „campionul sportului alb și al sufletului tuturor românilor” pentru talent, performanță și promovare a României în lume.

Ilie Năstase

România mai este și țara unde sportul național este fentarea legii, de la mica ciupeală a legii rutiere, la marele tun al furtului cu legea în mână.

România mai este țara vulgarității, a grobianismului, a mârlăniei, a pumnului ridicat, a flegmei date pe parbriz, a zoaielor scurse pe rețelele sociale, a neamprostiei televizate.

România este o țară care nu are proprietatea termenilor, a lipsei de esență, a aparențelor, a hoților care strigă hoții și a golanilor bătrâni care înjură fete de 20 de ani care puteau să le fie nepoate.

Ilie Năstase a putut să iasă din țară, să vadă lumea civilizată, când restul de 23 de milioane de români erau închiși în lagărul comunist.

Buzău, 2018
Buzău, 2018

Ilie Năstase a fost dăruit de Dumnezeu cu un talent uriaș, cu o carismă fantastică, cu o forță de a schimba fața lumii. Nu sunt mulți sportivi de geniu ca el pe care să-i fi dat această țară.

Ilie Năstase a avut parte de femei frumoase, mâncare bună, băuturi fine și mulți bani.

Dar nici expunerea timpurie la civilizație, nici geniul nativ, nici banii nu au făcut din Ilie Năstase un om de bun simț. A rămas în el mâlul gros al mârlăniei.

Ilie Năstase, legenda căreia românii, pe bună dreptate, i-au făcut statuie în timpul vieții, se ambiționează să-și demoleze propria statuie.

Se plânge de dușmani, fără a înțelege că el este cel mai mare dușman al său. Lovește în legi și-n femei cu aceeași putere cu care lovea pe vremuri cu racheta, devenind idolul mitocanului român.

Sursa: republica.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!