ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTE

Rețeta unui primar PSD de a face bani pentru buzunarul său din bugetul Primăriei

 

Pentru unii din primari din România, numai faptul că au fost puși în fruntea unei localități reprezintă cea mai mare afacere. Vă prezentăm povestea unui primar care confundă instituția Primăriei și localitatea pe care o coordonează, cu propria afacere – una foarte profitabilă, din care ies zeci de mii de euro.

Un primar din județul Buzău deține un magazin de construcții prin interpuși. Din 2019 și până în prezent s-au scurs din primărie mai mult de 27.000 de euro.

Rețeta succesului în politică este „prescrisă” de edilul comunei Balta Albă, Marin Ionel. Un social democrat getbeget cu probleme penale, firme prin interpuși și pile în poliție, dar și în justiție. Și-a înființat societatea comerială MARY ARY DANY DEPO CONSTRUCT SRL, pentru a achiziționat din bani publici diferite achiziții precum materiale de construcții sau flori cu ocazia sărbătorilor legale.

Numele societății comeriale provine de la numele copiilor, Mariana (MARY), Adrian (ARY) și Daniel (DANY).

Petre Florentina, adminsitrează societatea comercială care defapt este deținută de edil, însă aceasta este angajată ca operator comercial și are un salariu minim pe economie, potrivit surselor noastre.

Aceleași surse susțin că administratorul societății nu a beneficiat niciodată de vreun leu în plus față de salariul pe care îl încasează, iar banii sunt ridicați de familia primarului prin împuternicire.

Societatea comercială are o cifră de afaceri pe anul 2021 în valoare de 2.074.901 RON și un număr mediu de 4 angajați.

Continuarea artocolului pe puterea.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!