ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Reacție dură a deputatului Avrămescu după conferința județeană a PSD Buzău: Datorită PNL au ajuns cea mai performantă filială din țară. Îi vom ajuta să nu mai fie!

Afirmația a fost făcută sâmbătă, la Buzău, în cadrul Conferinței Județene a  Organizației Seniorilor Liberali, la distanță de o zi după ce deputatul PSD Romeo Lungu a revendicat în favoarea organizației Buzău titlul de „cea mai puternică echipă a Partidului Social Democrat din România” la Conferința Județeană a PSD Buzău.

Aseară au fost alegeri la cea mai performantă organizație a PSD din țară. Știți ce au uitat să spună? Că au ajuns cea mai performantă deoarece i-a ajutat PNL-ul! Tocmai de aceea PNL-ul îi va ajuta să nu mai fie și să stea pe margine.

Deputatul liberal a abordat și problema pensiilor, dar și cea a finanțării municipiului Chișinău de către CJ Buzău.

Dăm bani la Chișinău fix celui (Ion Ceban) care este sprijinit de Moscova!

Pesediștii se plâng peste tot că mor de grija pensionarilor din România. Dar în ultimul timp, domnul Neagu (președintele CJ Buzău n.r.) e mai mult preocupat de soarta pensionarilor din Republica Moldova și de la Chișinău, decât să fie interesat să facă în Buzău o secție nouă la spitalul județean, în loc să aloce bani în județul Buzău sau să facă drumurile din Buzău.

Ministrul Budăi a fost ținta principală a deputatului Avrămescu pe care l-a criticat pentru incoerență și nefinalizarea proiectului de lege pe care Budăi ar trebui să-l prezinte până la sfârșitul acestui an.

În ultima vreme ministrul Muncii a devenit unul dintre plângăcioșii naționali. La toate emisiunile la care se duce plânge pentru binele pensionarilor, dar nu spune că până la sfârșitul anului trebuia să vină cu o nouă lege a pensiilor! În momentul în care a fost adoptat PNRR-ul s-a stabilit nu că va fi o îmbunătățire a legislației existente, ci că va fi un nou concept care prevede tocmai eliminarea inechităților.

Să-i ajutăm să-și țină promisiunile și să mărească pensiile.

Deputatul Avrămescu a reamintit celor prezenți despre promisiunile făcute de PSD în 2020 de majorare a pensiilor cu 40%.

Acesta a fost singurul program de guvernare pe care PSD l-a avut dintotdeauna, acela de a promite o dată la patru ani mărirea pensiilor și a salariilor.

Președintele PNL Buzău a mai spus că militarii trebuie apreciați și respectați. Pensiile lor nu sunt pensii speciale, ci pensii de serviciu. Chiar studiul Băncii Mondiale recomandă a nu se modifica sistemul pensiilor militare, mai ales în contextul geopolitic actual pe care îl traversăm.

Premierul Ciucă și-a asumat deplasarea la Bruxelles pe care trebuia s-o facă ministrul Muncii, unde a obținut posibilitatea ca plafonul de 9,4% din PIB să fie înlocuit cu alți indicatori financiari, doar cu condiția de a prezenta noul proiect al legii pensiilor.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!