ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

PSD Buzău – De mâine începe sezonul de vânătoare de primari și poate chiar consilieri locali

 

PSD Buzău a decis că n-ar fi rău ca sezonul de vânătoare pentru posibilul ospăț din 2024 să înceapă mai devreme în comparație cu anii trecuți.

Această decizie, spun surse de încredere din rândul social-democraților, a fost luată și pe fondul activității din județ tot mai intense a liberalilor buzoieni.

Astfel, cei mai vânați sunt primarii PMP și PRO România pe care PSD îi vor ademeni cu tot felul de promisiuni, mărgele colorate și praful de pe tobă.

Glumesc, evident! Primarilor non PSD din județul Buzău li se vor promite și „garanta” bani proiecte ample de infrastructură, bani cu nemiluita pentru achiziția de imprimante/scanere/coli A4 pentru fotocopierea documentelor solicitate de cetățeni sau jurnaliști în baza Legii 544/2001 etc.

De partea cealaltă, primarii PSD actuali sunt revoltați de faptul că promisiunile făcute în anii anteriori nu au fost respectate nici măcar pe jumătate, astfel că acum sunt nevoiți să înghită înjurăturile votanților ce se consideră trași pe funie (sâc!)

Primarul Grigore de la Bozioru se „luptă” de 10 ani cu drumurile sătești care dispar ori de câte ori plouă mai tare. Iar la Bozioru chiar plouă! Gunoiul se aruncă tot pe gârlă, deși suntem în anul 2022! Nu mai zic că centrul ăla turistic e mai tot timpul închis, că na, Bozioru nici nu are poate cele mai importante atracții turistice din județ!

Primarul Mitroiu de la Cislău, de fapt fost primar, e supărat foc pe faptul că partidul nu l-a scăpat de pârnaie.

Viceprimarul Constantin de la Beceni, fost primar până în 2020, supărat rău și el: până la vacanța judecătorească va fi condamnat pentru nu mai puțin de 5 acte materiale.

Primarul Milea de la Nehoiu e cel mai supărat! Nu suportă ideea că va fi condamnat definitiv. Deși PARTIDUL a dat bine de tot din coate pentru a primi o pedeapsă blândă soră cu bătaia de urzici la fundul gol, Miluț se smiorcăie că el doar a semnat pentru ce a încasat necuvenit Lungu (fost primar PSD Nehoiu condamnat cu executare).

De ăla micu’ de la Siriu, DragosTe, ce să mai zic? E foc și pară că PARTIDUL nu-i oferă suport în războiul pe care l-a deschis cu mânuța sa împotriva unui jurnalist de la Buzău. Mai mult, majoritatea banilor pe care îi aruncă la firmele prietene sunt din bugetul local, nicidecum din proiectele promise de tătucii de la Buzău.

În tot acest timp orașul și comunele menționate mai sus sunt în derivă. Preocupați să nu fie condamnați sau să nu execute vreo pedeapsă, edilii au uitat pur și simplu de dezvoltarea localităților.

Cam la fel se întâmplă mai în toate comunele conduse de primari PSD. Praf și pulbere!

Sugestie personală  a reporterului: Măi, domnilor primari PSD, de ce nu vă faceți domniile voastre un sindicat  al vostru, pe modelul celui condus de domnul Rădoi la Metrorex? Bună idee, corect?

Cu plăcere!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!