ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTE

Mustăcioara blondă și penală

 

De obicei politicienii infractori săltați de organele abilitate n-apucă să intre pe conturile de socializare pentru a șterge paginile sau măcar pozele (a se citi urmele) cu potențial compromițător.

Odată ajunși la beci, conturile de Facebook rămân intacte. Înțeleg că e greu să transmită parola soțiilor sau soților; vă dați seama ce ar găsi pe acolo?

Dar nu și în cazul viceprimarului de la Beceni, Constantin Dumitru Laurențiu, cunoscut publicului larg drept “Mustăcioara blondă de pe Slănic”.

Unii, în special colegii din PSD, îl mai numesc și “Minunea Blondă” de pe Vale. Doar că minunile astea par a se sfârși chiar mâine.

Deși vicele Constantin de la Beceni și P A R T I D U L au făcut eforturi uriașe pentru a răsturna în camera preliminară cercetarea penală coordonată de procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău, mâine după-amiază așteptăm cu sufletul la gură sentința dispusă de judecător.

Despre caz am scris pe larg aici https://liberinbuzau.ro/mustacioara-blonda-de-pe-slanic/

Au încercat tot felul de tertipuri de cea mai joasă speță! Deși dosarul era deja trimis în judecată, băieții roșii au încercat să facă propria anchetă care să o răstoarne pe cea efectuată de polițiști și procurori!

Exact, cam cu asta se ocupă politicienii roșii de când Dragnea și Ciolacu le-au înlesnit calea către a contesta în instanțele de judecată faptele penale pe care le-au săvârșit cu intenție!

Deși înțeleg că procurorul ar putea cere o pedeapsă orientată către minimul prevăzut de lege, adică 8 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei închisorii sub supraveghere pe un termen de supraveghere de 2 ani, lupta cea mare se dă pe alt front!

Constantin Dumitru Laurențiu și P A R T I D U L încearcă să-l facă pe Scaraoțchi în patru pentru ca în hotărârea ce se va pronunța mâine să lipsească următorul text:

În baza art. 67 alin. 1 raportat la art. 66 alin. 1 lit. a) și b) CP interzice inculpatului ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pe o perioadă de 2 ani, ce urmează a fi executată în condițiile art. 68 CP.

În baza art. 65 alin. 1 raportat la art. 66 alin. 1 lit. a) și b) CP interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie exercitarea drepturilor de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, de la rămânerea definitivă a prezentei hotărâri și până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale.

Și totuși, de mâine, poza fostului primar de la Beceni va fi prinsă cu un bold la Panoul de Onoare alături de alți pesediști buzoieni.

Mocanu Victor (fost președinte CJ Buzău), Lungu Florentin (fost primar Nehoiu), Mitroiu Dumitru (încă primar la Cislău).

PS Mustăcioară este numele de alint cu care viceprimarul Constantin de la Beceni a fost botezat de însuși M A R C E L   C I O L A C U!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!