ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Mocanu-i mocan și-n ziua de Paște!

Nesimțirea și golăneala caracteristică mocanilor buzoieni a atins o nouă cotă alarmant de penibilă, de data asta ajungându-se până acolo încât votul popular acordat de cetățeni duminică să fie manipulat ulterior de epavele politice din cadrul partidului lui Băsescu.

Pascu Florentin este un tânăr râmnicean ce a candidat, surprinzător pentru mine, la Consiliul Local Municipal Rm. Sărat pe lista Partidului Mișcarea Populară. Recunoscut de politicienii râmniceni ca un tenace adversar politic și cu o carieră remarcabilă în mediul privat, Pascu a acceptat invitația bunului său prieten, traseistul politic Florescu Raul, de a se înscrie în Mișcare și de a candida pe listele mărului stricat.

După scrutinul din 27 septembrie 2020, PMP Rm. Sărat a reușit să obțină două mandate de consilier local, Florescu (ex. PDL, PNL, ALDE) și Pascu Florentin. Toate bune și frumoase până acum două zile când la solicitarea administrației râmnicene de a confirma calitatea de membru PMP a lui Pascu și investirea sa în funcția de consilier local. Pe surse, altele decât cele din partid, Pascu a aflat că nu mai are calitatea de membru PMP a doua zi după alegeri și că mandatul de consilier local în CLM Rm. Sărat a fost atribuit primului membru de pe lista de supleanți.

Pascu-Rm-1-1

Golănia lui Mocanu și Florescu

Pascu a încercat să ia legătura cu ”prietenul” Florescu pentru a lămuri situația uluitoare în care se regăsea, însă secretara lui Aadrian Von Zmeieni dispăruse, era de negăsit. După alte eforturi de a de urma lui Florescu, candidatul s-a deplasat la sediul PMP de la Buzău cu intenția de a cere explicații pentru mârlănia pemepistă. A fost întâmpinat de ”marele alb” care păzea intrarea în sediu. Lui Pascu i s-a reproșat faptul că nu s-a implicat suficient în campanie, că nu i-a dat cu sărumâna soției lui Florescu, că nu s-a descălțat la intrarea în sediul de pe Unirii și că a adresat jigniri grave la adresa colegilor.

Pentru aceste fapte reprobabile, Pascu a fost exclus din partid fără ca în prealabil să i se fi comunicat vreun act oficial, și dat afară la propriu din sediul partidului.

Aici încep problemele penale ale Mocănelului. Fiul infractorului Mocanu Victor a semnat și depus la Primăria Rm. Sărat documentul prin care comunica faptul că Pascu Florentin nu mai este membru PMP și solicită validarea pe locurile de consilieri a lui Florescu Raul și Aldea Paul, omițând să parcurgă pașii legali în ceea ce privește statutul de membru a proaspătului consilier local Pascu. Cel mai probabil vor urma câteva plângeri penale împotriva conducerii PMP Buzău, ce vor clătina serios poziția de întâi candidat a lui Mocanu pentru un nou mandat de deputat.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!