ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTESOCIAL

„Județul Buzău este unul sigur și nu este caracterizat de astfel de probleme”

Reacție halucinantă a Prefectului Județului Buzău după incidentele violente de ieri seară din zona Cernătești – Săpoca. Întrebat dacă polițiștii care au intervenit în urma unui apel la serviciul de urgențe 112 ( oare ce mai face doamna Costin, șefa Biroului Centru Operațional din cadrul IPJ Buzău, între timp detașată la Prefectura Buzău?), prefectul „câini bagabonți” Iordache Silviu a răspuns: Sunt convins că poliția și sistemul de justiție își va face treaba. Am încredere în instituțiile statului.

Același inutil personaj din administrația publică, reprezentantul Guvernului României în județul Buzău, a mai afirmat, uluitor: Județul Buzău este unul sigur și nu este caracterizat de astfel de probleme. O seară bună.

Ce ignoră prefectul numit politic din partea partidului de guvernământ USRPLUS este faptul că același cetățean grav vătămat aseară, a mai fost agresat și tâlhărit în urmă cu câteva săptămâni în curtea Primăriei Vadu Pașii de către primar și gașca sa de netrebnici! Și cazuri similare mai sunt! Într-un material viitor voi prezenta pe larg care este situația infracțională la nivel de județ Buzău, cea reală, nu cea pe care o prezintă șeful IPJ Buzău, Pantazi Laurențiu.

Reamintesc că ieri seară, buzoianul Nițu Robert Gabriel, cunoscut în mediul online ca Activistul Buzoian, a fost agresat de o bandă de găinari după ce acesta a încercat să prezinte publicului și autorităților, că pe raza comunelor Săpoca și Cernătești se comercializează ilegal păsări de curte vii, deși ANSVA a interzis comerțul cu păsări vii, cu excepția fermelor autorizate în acest scop.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!