ADMINISTRAȚIECULTURĂPOLITICĂRECENTE

De ce membrii USRPLUS Buzău sunt predispuși la minciună?

După isprava lui Păpușel de aseară din Parcul Marghiloman, în spațiul public a apărut un băiat, un membru de nădejde, o săgeată a Domnului Tipătescu, care a schimbat mai des partidele politice decât ramele ochelarilor, să mintă votanții pluseriști, dar și pe amărâții aceia cărora le cer votul în schimbul promisiunilor deșarte.

Cătălin Avramescu, membru USRPLUS Buzău, traseist politic profesionist

„Cum a stricat Toma petrecerea de la concert a prefectului Silviu Iordache? Domnul prefect a venit împreună cu familia la concertul Vama. Acolo s-a întâlnit cu subprefectul Marieta Boloș. S-au așezat la o masă.

Au fost localizați repede de Toma, care a venit țintă la ei. Fără să ceară voie s-a așezat și el la masă. Domnul prefect a așteptat câteva minute, crezând că Toma a venit doar să-i salute. Acesta însă se simțea în largul său, chiar a început să mănânce și să bea.

Văzând că Toma nu are de gând să plece, domnul prefect și doamna subprefect s-au ridicat ei de la masă și au plecat. Toma a reușit astfel să captureze masa și mâncarea de pe ea. Dacă se află unde își face concediul domnul prefect, Toma ar putea să vină după el! Acum s-a învățat.”

Avramescu Cătălin

La USRPLUS Buzău, transparența, sinceritatea și adevărul nu sunt altceva decât niște cerințe la adresa competitorilor politici. În partidul condus strâmb de Moraru trebuie să fii „bagabont” (perfectul știe de ce) sau pupător de clanțe.

Tot azi, Păpușel a ținut și el să-i mintă pe colegii de partid în legătură cu cina în format restrâns din Marghiloman.

Perfectul Iordache

„Salut. Pentru că Cristina (Ivan Cristina, persoana desemnată cu monitorizarea presei – n.r.) mi a atras atenția asupra unui articol apărut pe pagina un blogger trebuie sa va clarific niste aspecte. Ieri seara am mers la concertul vama împreună cu familia. Tot acolo m am întâlnit cu doamna subprefect și comandantul de la jandarmi, la masa cărora m am așezat pentru scurt timp.

In timp ce stăteam cu ei la masa, primarul Toma a venit și s a așezat cu noi la masa. Ne am dat seama că suntem pusi Intr o situație complicată așa că am stat cu dânsul 20 de minute in care am schimbat câteva impresii, m am ridicat și am plecat împreună cu subprefectul și comandantul jandarmilor.

Iar în privința implicarii primarului in atragerea de investitori…trebuie să înțelegeți că fără colaborare cu celelalte autorități nu vom putea livra nimic pentru comunitate. Iar din păcate celelalte autorități locale sunt in mare parte psd.” Lipsa diacriticelor și gramatica precară îi aparțin în totalitate lui Iordache.

În urmă cu numai două săptămâni, perfectul Iordache spunea despre primarul Toma următoarele:

„Despre comunicatul dânsului care spunea că va repeta referendumul (unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești – n.r.) până când el va ieși… o astfel de afirmație este o doar o dovadă iresponsabilitate în a cheltui banul public, o iresponsabilitate în a doza efortul instituției pe care o conduce în a obține anumite lucruri.”

Evident, realitatea este cu totul alta. Iordache, Toma și restul aveau programată acea cină selectă pregătită de singurul comerciant-bucătar agreat de Primăria Buzău la evenimentul de aseară consilierul local PSD Cristi Ice. Mai mult, Păpușel se simțea ca peștele în apă, fiind surprins de camere fredonând cu mâinile pe sus versurile celor de la Vama (cu V, Păpușelule!) „Am înțeles ideea, Ai risipit iubirea pe un dobitoc, Ieși naibii din casă”.

Conform videoînregistrării-mărturie, primarul Toma, perfectul Iordache, subperfectul Boloș și jandarmul-șef Cueru au petrecut împreună la aceeași masă mai bine de o oră într-o atmosferă mai mult decât prietenoasă.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!