ADMINISTRAȚIERECENTE

Anton Nedelcu, fost manager STRABAG Buzău: „Nu domnul Toma m-a dat afară de la Strabag, ci am plecat eu!”

 

Exclusiv! Toma a mințit din nou!

Nedelcu nu mai lucrează la Strabag din martie 2022, dar Toma „l-a dat afară” de la Strabag în mai 2022!

Anton Nedelcu, fost manager STRABAG Buzău:

Eu nu mai lucrez la Strabag începând cu 1 martie anul acesta, dar nu că m-a dat domnul Toma afară, ci pentru că mi-am găsit un loc de muncă acasă, în București, mai bine plătit. Nu putea să mă dea primarul afară din Strabag, că nu are nicio putere. Dânsul are putere la primărie, nu la Strabag! Strabag nu e al dânsului!

Repet, afirmația domnului Toma că m-a dat afară de la Strabag nu este adevarată! Nu înțeleg de ce am primit lovitura asta din partea dânsului, mai ales că la plecare, la solicitarea mea, domnul Toma mi-a dat o recomandare! Sunt foarte dezamăgit!”

Ce a spus #TNT prin pixul lui Titioak:

„După episodul dalelor și altele, mai mici, a căzut și „capul” directorului Strabag de la Buzău. De câteva săptămâni sucursala Strabag de la Buzău are un alt director după ce am mers la București și m-am plâns austriacului care e șeful Strabag România.”

Coroborând datele furnizate de Anton Nedelcu și Constantin Toma, lucrurile sunt foarte clare: primarul Buzăului a mințit din nou!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!