ADMINISTRAȚIEJUSTIȚIEPOLITICĂRECENTE

Afaceri cu bani publici! Familia Ghiveciu a trimis la înaintare o grupare de interlopi

 

Fratele fostului deputat PSD, Marian Ghiveciu, ar fi primit o lucrare în valoare de aproximativ 100.000 de euro pentru reabilitarea drumurilor, însă lucrarea a fost făcută de mântuială. După ce mai mulți localnici s-au revoltat, fratele deputatului a trimis la înaintare mai mulți interlopi pentru a „rezolva” problema.

Tot mai multe voci ne sesizează că familia Ghiveciu este pe cai mari, iar interlopii din Buzău sunt la comanda lor. Fratele fostului deputat a obținut un contract în valoare totală de aproximativ 100 de mii de euro, pentru drumurile afectate de calamnitate din localitatea buzoiană Vintilă Vodă.

,,Domnul Ghiveciu a avut și la noi în comună o lucrare în valoare de 100 de mii de euro. Primarul i s-a plâns lui Ghiveciu pentru că noi am tot vorbit de acea lucrare de reabilitare a drumurilor. Firma nu este aceeași cu Mega Edil, dar patronul este unul cu un Audi Q7, ultimul model cu numărul GHV, venea mereu la primărie și toată lumea spunea că este acest Ghiveciu”, ne-a declarat un localnic.

În Sistemul de Achiziții Publice(SEAP), am identificat o achiziție publică directă în valoare de 92.112 EURO, pentru lucrări de întreținere a drumurilor din localitatea Vintilă Vodă, în urma fenomenelor meteo nefavorabile.

Prefectul Județului Buzău, Daniel Țiclea, a declarat pentru Puterea.ro că a mers la ședința CL Vintilă Vodă de vineri însoțit de mai multe echipaje de poliție și jandarmi.

,,Am fost informat că există o stare conflictuală cu amenințări și jigniri, și că nu au putut ședinșa de Consiliu Local pentru că le-a fost frică. Le-am spus că dacă vor reprograma ședința la ora 15:00, voi merge acolo împreună cu secretarul general al Prefecturii – Raluca Alexandru.

 

Continuarea pe puterea.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!