ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Ministrul Daea l-a impus abuziv pe Marian Avram șef la Agenția pentru Pescuit

 

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, este avertizat public că îl menține ilegal pe Marian Avram la conducerea Agenției Națională pentru Pescuit și Acvacultură (ANPA).

”Acesta este ordinul ministrului”

Un angajat al ANPA, Octavian Dumitru, a lansat o avertizarea publică incredibilă privind abuzurile ministrului Agriculturii, Petre Daea, în scopul menținerii la conducerea ANPA a controversatului președinte director general Marian Avram (vezi documentul în facsimil).

Totodată, acesta susține că ”avertizarea privește posibile infracțiuni de serviciu sau de corupție”, iar ”din data de 09.11.2022 dl. Avram nu mai putea exercita cu caracter temporar functia de președinte ANPA pentru că nu mai avea raporturi de serviciu în cadru ANPA”.

Mai mult, angajatul ANPA precizează că s-au făcut presiuni din partea directoarei de la Rsurse Umane din MADR, Luminița Jâjâie, ca să se întocmească documente ilegale pentru menținerea la șefia ANPA a lui Marian Avram pentru că ”acesta este ordinul ministrului”.

Dar, pentru a elimina orice controversă privind menținerea de către Petre Daea a lui Marian Avram la conducerea ANPA, PUTEREA va prezenta toate documentele furnizate de către angajatul agenției Octavian Dumitru pentru ca totuși instituțiile statului să scaneze această inginerie pusă pe tapet de ministrul Petre Daea.

Continuarea articolului în ziarul Puterea.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!