ADMINISTRAȚIEPOLITICĂRECENTE

Un buzoian și jumătate la Cotroceni

Președintele Klaus Iohannis are astăzi, la Palatul Cotroceni, prima rundă de consultări cu reprezentanții partidelor şi formaţiunilor politice reprezentate în Parlament, în vederea desemnării candidatului la funcţia de prim-ministru.

Ordinea în care partidele vor intra la consultări este următoarea:

Ora 12:00 – Partidul Național Liberal (PNL);

Ora 13:00 – Partidul Social Democrat (PSD);

Ora 14:00 – Uniunea Salvați România (USR);

Ora 16:00 – Alianța pentru Unirea Românilor (AUR);

Ora 16:30 – Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (UDMR);

Ora 17:00 – Minorități naționale reprezentate în Parlament.

Delegația PSD va fi compusă din Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu şi de alţi trei aleşi locali, primarul municipiului Galaţi, Ionuţ Pucheanu, şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan, și Corina Ene, primarul comunei Căbești, județul Bihor.

Până să ajungă la PSD, Corina Ene a avut ca primă opțiune USR Bihor, doar că salvatorii din zonă au refuzat-o pe motive că „nu vine asta de la București să ne strice nouă apele”.Corina Ene este născută în comuna Căbești unde a locuit până la absolvirea studiilor liceale.

Ene Corina Gabriela este soția buzoianului Ene Ciprian, fost președinte al filialei municipale Buzău a Partidului Democrat-Liberal, în prezent magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție a României.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!