POLITICĂRECENTESĂNĂTATE

Puterea.ro EXCLUSIV Mircea Geoană suferă de o boală incurabilă

 

De ceva timp, actualul secretar general adjunct NATO, Mircea Geoană, apare în public cu un nou look. Realitatea acestei schimbări este cu totul alta, adică una tristă: Geoană suferă de o boală incurabilă, din cauza căreia mor, anual, milioane de oameni, susțin apropiații săi.

Cu sănătatea nu-i de glumit

Fostul lider PSD, Mircea Geoană, în prezent secretar general NATO, vrea cu orice preț să fie candidatul PSD, dar și al PNL pentru alegerile prezidențiale din 2024. Numai că look-ul acestuia din ultima perioadă a lăsat loc la o mulțime de speculații, inclusiv aceea că suferă de o boală  incurabilă.

Potrivit informațiilor noastre, Mircea Geoană a fost diagnostigat că suferă de o boală gravă, incurabilă. Este vorba de cancer limfatic. Ca atare, în aceste condiții, șansele ca el să fie candidatul PSD și poate și al PNL la Președinția României sunt aproape nule, ceea ce a complicat foarte mult calculele prezidențiale ale partidului condus de Marcel Ciolacu.

Articolul complet pe puterea.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!