Orșa Valentin – ”Candidatul X”

”La Buzău, trei persoane au depus dosarele în vederea susținerii examenului pentru postul de director al Casei Județene de Asigurări de Sănătate. Toate cele trei dosare au fost admise, astfel că toți cei trei care aspiră la fotoliul de director al CJAS Buzău vor intra în examenul scris. Printre cei trei candidați nu se află și actualul director interimar, finanțistul Valentin Orșa, ci este vorba despre Paula Grigore, fost director al instituției, Simona Anghel, și ea fost șef CJAS Buzău, și despre Denisa Coban, economist care vine din mediul privat ”, dezinforma cu nonșalanță ziarul Șansa Buzoiană – Șansa News – News pentru oameni cu capul pe umeri!, deținut de senatorul buzoian Pufu Vlad Mircea.

Mai multe despre subiectul candidatului misterios protejat de Șănsuca Buzoiană am scris aici http://liberinbuzau.ro/candidatul-x/

Tot în articolul respectiv am scris despre declarația pe care Orșa Valentin, fost șef peste ANAF Buzău, a oferit-o în exclusvitate pentru Liber În Buzău, în care a negat participarea la concursul pentru șefia CJAS Buzău.

22,90 din 100 de puncte posibile a obținut actualul Director General al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Buzău. Iată că la mai puțin de o lună e la data concursului – proba scrisă – Candidatul X a fost deconsiprat de propria rețea de protecție formată la vedere din politicieni, funcționari publici, lucrători de poliție și jurnaliști.

Deși inițial mai multe indicii arătau că Orșa Valentin a participat la concurs, am refuzat să cred, mai ales că un om aflat în funcții atât de înalte în Stat de-a lungul timpului nu poate minți un jurnalist, nu-l poate induce în eroare. Rușinos!

Dar iată că ieri a venit și a treia confirmare necesară: Orșa Valentin este cel care a obținut doar 22,90 puncte la concurs, unul dintre cele mai slabe rezultate obținute de un buzoian dornic de șefie CJAS Buzău.

Important!

Aruncată în acest joc murdar, Paula Grigore a acceptat rolul de iepure în fața buzoienilor duși de nas de presa făcută la comandă. “Rușinea” este răsplătită cu vârf și îndesat. Grigore a obținut de la Orșa încuviințarea de a mai lucra în sistem încă cel puțin un an, asta după ce în luna mai a acestui an s-a pensionat. 5000 de lei este pensia pe care o încasează la care se adaugă aproximativ 7000 lei/lună net pentru postul de șef serviciu.

Mai multe detalii despre caracatița de la CJAS Buzău găsiți aici http://liberinbuzau.ro/cjas-buzau-intre-probleme-penale-si-de-partid/

Foarte important! Deși a obținut a patra cea mai slabă notă la examenul organizat de CNAS, lui Orșa i s-a încredințat un nou mandat de Director General interimar al CJAS buzău!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: Content is protected !!