ADMINISTRAȚIEANALIZEPOLITICĂRECENTE

Nefirescul s-a întâmplat. Schimb de bezele între un viceprimar USR și un specialist în bujii de la PSD

 

Nume: Adrian Petre

Prenume: Vicepreședintele Consiliului Județean

Supranume: Adi Paté

Ședință CLM Lopătari, județul Buzău

INTRO

Numele meu este Adrian Petre Vicepreședintele Consiliului Județean, îmi pare rău că nu am putut să ajung la dumneavoastră… în ședință, dar am reprezentanți acolo, cei care se ocupă de proiectu’ ăsta comun.

La fel ca Păpușhel de la USR pe vremea când era Perfectul Județului Buzău, domnul Adrian Petre Vicepreședintele Consiliului Județean visează că CJ-ul e pe persoană fizică, că a trimis el reprezentații săi acolo, nu angajați ai CJ-ului. Așa te comporți și vorbești doar când n-ai avut jucării când erai mic!

Eu zic că este un proiect de interes județean… ăăăă… din cele 29 ați intrat și dumneavoastră pentru reabilitare.

Ah, nu, boss, nu e un proiect de interes județean că așa zici tu, ci pentru că implică 29 de UAT-uri din județul Buzău. Dar consilierii unde au intrat?

După fix 11 secunde, dat fiind faptul că n-a auzit aplauze după discursul său agramat, domnul Adrian Petre Vicepreședintele Consiliului Județean a intervenit întrebând dacă a fost auzit.

OUTRO

Domnule primar, domnule primar, se poate? În momentul acela mi l-am imaginat pe elevul Adrian Petre Vicepreședintele Consiliului Județean din ultima bancă ridicând două degete pentru a cere permisiunea profesorului de a răspunde la întrebarea „Care este legătura dintre fizica cuantică și spiritualitate?”

Sau poate că a vrut să arate ciomăgarilor din PSD Lopătari cum a învățat el să vorbească civilizat cu un primar

ĂĂĂ… am înțeles că au trecut, au înțeles și consilierii ce le-a explicat doamna Stănică, le mulțumesc pentru votul acordat este un proiect, v-am zis, comun cu alte primării… Ori de câte ori puteți să ne întrebați și putem lămuri să nu mai ajungem la situația… care a fost săptămâna trecută și pe Facebook, și să aruncăm cu noroi unii în alții, ceea ce nu dă bine în primul rând pentru dumneavoastră acolo, că dumneavoastră locu… ăăă locuiți în comună, nu dă bine nici pentru noi, n-a dat bine pentru nimeni să apărem în presă ăăă… să apară și ăăă… cu articole împotriva viceprimarului, împotriva noastră, împotriva tuturor… ăăă…

Dincolo de dificultatea de a lega și exprima coerent și corect niște cuvinte în limba maternă, preferata Țaței Zota din Coasta Luncilor, domnul Adrian Petre Vicepreședintele Consiliului Județean a dat cărțile pe față.

Ceea ce bănuiam de mai mult timp, adică faptul că trei trandafiri + o trotinetă = love

În ultima vreme circulau niște zvonuri pe holurile CJ Buzău și pe cele ale PSD Județul Buzău cum că viceprimarul USR de la Lopătari, domnul Oancea Marian Gheorghe, a sărit gardul în grădina PSD.

Iată că zvonurile s-au adeverit, domnul Adrian Petre Vicepreședintele Consiliului Județean l-a pupat pe frunte, în direct, pe vicele userist de la Lopătari în timpul ședinței CLM Lopătari.

Da, s-au scris articole împotriva viceprimarului de la Lopătari, împotriva noastră, împotriva tuturor pesediștilor cinstiți, cu sau fără trotinetă.

Mda… și n-am cum să nu mă gândesc la săracu Păpushel. Prin ce chinuri trece el de la începutul acestui an! După ce că se va trezi cu AadrianVonZmeieni la poartă, cu bilet de trimitere de la USR Național, iată că mai vine una: viceprimarul USR de la Lopătari face grătare cu mici și muștar online cu Adi Paté de la PSD!

Chiar așa, Păpushele, lui Oancea n-ar trebui să-i retragem sprijinul politic?

La sfârșitul ședinței și-a făcut simțită prezența și domnul Lefter, fost primar și stă-stră-stră-strănepotul lui Bahus, de fapt ultimul descendent pe Pământ al celebrului zeu.

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!