CATERINKAPOLITICĂRECENTE

M A R E L E mic sau Fătălăii și Amețitele

Pensați, epilați, cu pantaloni mulați, poate chiar și parfumați, într-un singur cuvânt metrosexualizați. Cam așa se prezintă activul tânăr de partid la social-democrații buzoieni.

Șăcăluții amețiți și hămesiți de la pesedeu mi se par aproape identici cu avocații ăia de se duc în instanță și mint de îngheață apele pentru a-și apăra clienții inculpați pentru infracțiuni grave.

În cazul pesedeilor, șăcăluții urlă la buzoieni pentru a-și apăra stăpânii și afacerile lor pe bani publici. Ciolacu, Toma, Romașcanu, Țepeluș sau Lungu stau și își admiră progeniturile prestând în spațiul public.

O diferență majoră între cea mai veche meserie din lume și cea pe care o practică șăcăluții ăștia este că la ei plata se face după, uneori chiar după mulți ani, cum a fost în cazul lui Romică Lungu, plătit și răsplătit de Ciolacu pentru toți banii pe care i-a cărat de la primarii PSD și de la agenții economici din rețeaua PSD.

Ciolacu și Toma i-au băgat la înaintare pe șăcăluți să facă scandal! Ar fi fost chiar culmea pesedismului ca după cheltuiala imensă din bani publici pentru referendumul eșuat lamentabil în Duminica Văzătorului (26 septembrie 2021) să strâmbe din nas că municipiul nu a primit bani de la guvern!

Că de aici au apărut în ultimele zile pe Facebook câteva sute de comentarii legate de subiectul alocărilor de bani din partea Guvernului către unele UAT-uri. Primele au fost scrise la postarea penibilă a unui individ ce se hrănește abuziv din bani publici.

Acompaniat de alți fătălăi din PSD precum Petruș Mihai Cosmin zis Mitzi – băiat de partid și membru în CA la Transbus SA sau Trifan Cătălin aka Jomer sau Joker – băiatu’ de la PSD care se ocupă cu înregistrările videoconferințelor, dar și cu tunsul, frezatul, spălatul și plimbatul cățeilor conducătorilor partidului.

 

De precizat faptul că Jomer – Joker a „evoluat” de pe contul Adriana Stoica, unul dintre sutele de conturi false deținute de oamenii lui Ciolacu.

Așa cum spuneam mai sus, individul ăsta impertinent se numește Stanciu Costin. Individul nu este la prima tâmpenie debitată în spațiul public.

Recent, Stanciu a înjurat buzoienii în cel mai pur stil pesedesc pentru faptul că aceștia nu au ieșit la referendum pentru a gira cu prezența lor bazaconiile primarului Toma.

Sincer să fiu nici nu auzisem de Stanciu până la ora 23.50 din 26 septembrie 2021, dar a doua zi am înțeles care-i treaba cu el.

De atunci și până azi am avut timp să aflu una, alta. Și ce-am aflat!

Certărețu’ de pe Facebook, că așa am să-l numesc de acum înainte, este președintele Tineretului Social Democrat (TSD) Buzău, fost candidat la CJ și la Camera Deputaților.

Funcție mare în partid, de acolo plecând spre cele mai înalte culmi ale politicii chiar însuși Ciolacu Marcel, viitor candidat la cea mai înaltă funcție în stat sau  Dobrică Ionela Viorela, fiica turnătorului lui Zgonea, ajunsă deputat.

Problemele sunt multe și complexe când vine vorba de PSD, însă foamea disperată a șăcăluților este prea exagerată.

I-am văzut comentând la postări pe toți penibilii și pe toți penalii partidului, în trecut conectați la banii Primăriei Buzău la fel ca niște căpușe pe o vacă de lapte fără apărare.

Nu există termen de comparație între guvernările PSD și nenorocirea pe care au lăsat-o pnl și usr, o să vedeți când ne vin următoarele facturi la utilități…, comentează Enciu Gabriel, fost TSD-ist, condamnat definitiv pentru evaziune fiscală și delapidare. Banii rezultați din delapidare proveneau de la primăriile PSD din județul Buzău.

Petre și Enciu (dreapta) purtând un dialog intelectual
Petre și Enciu (dreapta) purtând un dialog intelectual

Petre Sorin, fratele vicepreședintelui CJ Petre Adrian(PSD) s-a băgat și el în seamă; a distribuit un articol de presă din care reiese că Ciolacu, șeful său și al fratelui, ar fi cel mai bun prim-ministru din toate timpurile.

Hudițoiu Bogdan, consilier local… n-am înțeles de ce s-a băgat în discuții. Angajat de PSD la Petrom. E normal?

Cristea Constantin, City Manager al comunei Vernești, adică un individ pe care PSD l-a băgat la „servici la stat”, altfel nu mai putea să respire. Revin cu altă ocazie asupra individului. Are o istorie foarte interesantă.

Ceparu (dreapta) și Cristea alinat Dodo. Dodo, mhă, Dodo!
Ceparu (stânga) și Cristea alintat Dodo. Dodo, mhă, Dodo!

Panaete Alexandra, soția lui Cristea, și ea mănâncă din bani publici. Cântă cu vocea pe la parangheliile organizate de PSD și primăriile roșii.

Folea Zaharia Florin – băiatu’ ăsta făcea evaziune fiscală la discoteca deținută de părinții săi la Berca, iar apoi zbiera pe Facebook că nu mai sunt bani la bugetul statului.

Folea e cel cu basca albă
Folea e cel cu basca albă

Ungureanu Adrian – ăsta e partenerul lui Jomer-Joker pe pagina de măscări a PSD Buzău “Drăcușorul Buzoian”. Vânzător ambulant de aspiratoare, Ungureanu mi se plângea la un moment dat de faptul că a dat șpagă la maternitate și mă întreba cum poate recupera banii respectivi.

La un moment dat s-a băgat și Niță Cristina, om de bază la PSD Buzău. Niță a fost acuzată de Banu Laurențiu, un fost membru PSD, că i-a falsificat declarația de avere depusă cu ocazia candidaturii parfumului florii de cais de la Cândești pentru un loc de consilier județean.

Toți băieții ăștia sunt cu „servici” la stat sau la firmele statului gestionate de autoritățile locale.

Dacă te uiți în declarațiile lor de avere nu vezi nimic. Porno, frate! Nu imobile, nu venituri, nimic… dar pe Facebook îi vezi care mai de care mai bombardier!

DA CD

Ei spun că au intrat în politică pentru a-i ajuta pe alți tineri să reușească în viață, dar oare știu tinerii ăia care n-au nici de unele că petardele astea roșii sunt pline de bani de la stat?

Au mai fost și alți tineri atârnători și iubitori de clanțe PSD care ar merita prezentați aici, dar deocamdată nu am suficient timp și spațiu să le acord.

Însă pentru Papuc Cristina Georgiana merită să fac un efort. Georgi este iubita lui Costi aka Mr. Myiagi, așa cum l-a poreclit Mitzi de la Transbus SA.

Antreprenoarea și politicianul
Antreprenoarea și politicianul

Cumva firesc, Georgi a sărit în apărarea partenerului său de viață, printre altele și administrator (așa scrie la profilul de Facebook) la firma pe care tânăra din Cochirleanca o deține – FIVE STEPS AFTER SCHOOL SRL.

Costi este și el un fost mare antreprenor, dar în domeniul șaormei, cârnaților și micilor M A R I.

Costi a fost asociat la ISCO TIME FOOD SRL, firma ce deținea cândva celebrul brand M A R E L E Mic. Chiar i se potrivea de minune!

Firma la care Mr. Myiagi era patron a fost protejată de PSD Buzău pe toată perioada în care și-a desfășurat activitatea.

Zero controale de la DSP, DSVSA, ANAF sau alte instituții, deși vindea hrană dubioasă în condiții nu tocmai propice pentru alimentația publică.

La cererea Primarului Municipiului Buzău adresată Tribunalului Buzău M A R E L E Mic a fost dizolvat.

Firma debitoare înregistrase obligații de plată către bugetul local în cuantum de 4725,16 lei, din care: 2440 lei debit principal reprezentând impozit mijloace de transport pentru perioada 2009-2020 și 2285,16 lei accesorii calculate la zi.

Deși a fost legal citată, la sediul social înregistrat în registrul comerțului, pârâta ISCO TIME FOOD SRL – M A R E L E Mic  nu s-a prezentat în fața instanței, nu a formulat în scris întâmpinare, nu a solicitat și nu a administrat nicio probă de natură să combată susținerile reclamantului, iar acesta a solicitat judecarea cauzei și în lipsă.

Ciudat, nu-i așa! El, Costi, sportivul de performanță, vindea junk food tinerilor pe care îi îndruma să facă sport! Nu e ironic? Tipic pesede!

Revenind la cochirleanca lui Mr. Myiagi, aflăm că în iulie 2021 a preluat întreg pachetul de acțiuni în valoare de 30.000 lei (300 de milioane vechi) al SC FIVE STEPS AFTER SCHOOL SRL. Dubioasă tranzacție!

Acest “după școală” a fost fondat în anul 2014 de două cunoscute antreprenoare buzoience care nu mai au nevoie de vreo prezentare: Marin Nicoleta și Dinu Roxana Antoaneta.

Cu excepția lui 2016 (41,069 lei profit) și 2019 (9.562 lei profit), firma a mers doar în pierdere.

Dar îi prevăd o ascensiune fulminantă, iar asta se va datora faptului că firma va fi racordată la banii publici ai Primăriei Buzău, Mr. Myiagi fiind cel care va asigura conexiunea.

Despre nenorocirile astea aș putea scrie săptămâni la rând, poate chiar luni, însă am și treburi mai importante de făcut.

Asta nu înseamnă că nu voi fi “geană” pe evoluția lucrurilor și a oamenilor.

Șăcăluții aștia sunt viitoarea generație ce va prelua ștafeta de la ăștia bătrâni și aproape consumați din punct de vedere politic.

Semn bun pentru buzoieni! Cu alde Cicy, Micy, Picy, Didy etc. la butoanele PSD, buzoienii vor avea ocazia să nu mai voteze chiar orice cățel pus pe lista electorală.

Aș vrea însă să închei acest articol într-o notă mai serioasă, cât de cât.

În același scenariu au mai evoluat pentru PSD în acest film Ceparu Florin la Rm. Sărat și Dobrița Ionel la Berca. Două subiecte care merită spații mai largi pe paginile ziarului.

Ieșirea la rampă a trompetelor mici din PSD Buzău se datorează hotărârii de guvern privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale.

Monitorul Oficial Partea I nr. 961

Scandalagii au luat foc după ce au înțeles că primăriile unde sunt conectate firmele PSD nu au primit suficienți bani pentru pesedit. Jale mare! Inițial au plâns, după care Romeo i-a luat în brațe și  le-a dat jar trimițându-i la drumul mare, adică pe Facebook.

Dar, totuși, în toamna lui 2019, șăcăluții respirau în PSD Buzău.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/cum-a-impartit-guvernul-dancila-ultimul-tun-bani-pentru-baronii-psd-1201073

Cum a împărțit Guvernul Dăncilă ultimul tun. Bani pentru baronii PSD

Guvernul demis al Vioricăi Dăncilă a aprobat în ședința de luni (14 octombrie 2019) o Hotărâre de Guvern prin care împarte banii alocați la rectificare către administrațiile locale. Cele mai mari sume de bani merg către primarii PSD. De asemenea, la nivelul Consiliilor Județene, topul primelor 5 județe care primesc bani de la Guvern este dominat de social democrați. În total, guvernul a aprobat 1,4 miliarde de lei, care vor merge la 1.600 de localități.

Stenogramele din ședința PSD de după pierderea guvernării sunt mai mult decât edificatoare în ceea ce privește minciuna și hoția instaurate de PSD!

STENOGRAME. Ședință PSD cu scandal: „Mințim și unii și alții”. „Trebuie să dăm acum pentru primari!”

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/stenograme-sedinta-psd-cu-scandal-mintim-si-unii-si-altii-trebuie-sa-dam-acum-pentru-primari-1199627

Marian Oprișan: Mințim și unii și alții. Eu cred că trebuie să ne mobilizăm la maximum, să turăm motoarele la maxim. Chiar dacă spunem că avem 35 la sută. În fața urnei, în fața ștampilei, românul va avea o mare problemă dacă vom reuși să îi speriem. Să spunem adevărul. Să spunem că Iohannis a furat case, că pentru el nu funcționează justiția. Ori ne batem, ori mergem acasă. Trebuie sa facem analiza chirurgicală. Trebuie să facem congres după prezidențiale. Ziua decisivă e după prezidențiale.

PS Am atașat acestui articol mai multe poze decât de obicei întrucât șăcăluții nu sunt obișnuiți să citească.

PS 2 Ironia sorții este că Certărețu’ de pe Facebook e vecin cu mine! Am aflat acum două zile de la un colaborator. 

PS 3 Am mai aflat și că sunt vecin de bloc cu un băiat care cică ar fi cadru activ în presupusa Brigada Ascultători & Ciripitori din cadrul Jandarmeriei Buzău! Așa se explică apariția la ușă a amețiților ăia doi din data de 09 martie 2020.  Aha!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!