CULTURĂPOLITICĂRECENTE

Lucian Romașcanu, ministrul PSD al Culturii, derapaj grav la adresa USR

 

„Niște rătăciți în viață și în politică au publicat o poză cu spatele standului României de la Târgul de carte de Frankfurt și au răscolit internetul cu ea. La câtă școală neterminată au, nu ai așteptări să nimerească intrarea în stand, dar să confunzi fața cu spatele îți trebuie ceva stupiditate, cu care te naști. Așa ceva nu se dobândește…”

Duminică, News.ro a scris că mai mulţi români care au vizitat Târgul de Carte de la Frankfurt, eveniment care a debutat în 19 octombrie şi la care România participă cu un stand organizat de Ministerul Culturii, remarcă, pe internet, „discreţia” de care dă dovadă România în amenajarea acestui stand. Fotografiile publicate de vizitatori pe reţelele sociale arată pereţii despărţitori din panouri metalice, lipsiţi complet de orice decoraţiune şi pe care au fost montate afişe mici pe care scrie că este vorba despre standul României, aflat în evident contrast cu standurile pline de culoare ale unor ţări precum Georgia sau Slovenia.

Reamintim că mai mulți români au criticat pe rețelele sociale standul României de la Frankfurt, descriindu-l drept jenant, și au postat fotografii, iar USR a preluat imaginile pe contul lor de Facebook.

Articolul întreg poate fi citit AICI

Romașcanu nu este la prima ieșire gravă în decor. După primul mandat de ministru al Culturii, în august 2020, pe vremea când ocupa funcția de purtător de cuvânt al PSD, la sfârșitul Comitetului Național Executiv (CExN) al PSD, purtătorul de cuvânt al partidului, acesta a avut o ieșire nervoasă la adresa jurnaliștilor care ieșiseră din sală: ”O să primească o p… în c… toți”.

”E un pic jignitor, ai purtător de cuvânt care vine să-ți dea niște informații. Dacă nu spune Ciolacu nimic, ce faci? Nu dai nimic? Ce faci cu publicul tău care vrea informații? Unde e omul nostru de la cameră, frate? Ăsta este sfârșitul unei frumoase prietenii. O să primească o p… în c… toți”, a declarat Romașcanu.

 

Sursa: g4media.ro

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!