POLITICĂRECENTE

Lider nou la USR Buzău

După o perioadă destul de lungă și tulbure, USR Buzău și-a ales o nouă conducere la nivel de filială județeană. Biroul va fi condus de Aurel Simion, un tânăr inginer buzoian, membru al USR de la începutul lui 2017.

Cine este Aurel Simion?

Are 34 de ani, căsătorit, absolvent al Colegiului Național B.P. Hașdeu și al Politehnicii București, Facultatea de Inginerie Industriala și Robotica (fosta IMST), secția Inginerie și Management Industrial. În anii de după facultate și-a continuat studiile în Argentina în cadrul unor cursuri de perfecționare în domeniul petrol & gaze și business.

2011 – În primul an de muncă după facultate a obținut premiul Motor Challenge de la Comisia Europeană pentru proiecte excepționale de eficiență energetică. Acest premiu a fost primul de acest fel obținut pe teritoriul României.

De asemenea, Aurel Simion a dobândit pe parcursul carierei alte numeroase calificări și certificări recunoscute la nivel european și mondial, dintre care merită amintite cele de “Expert Achiziții Publice, certificat ANC” și „Curs general pe proprietate intelectuală – WIPO (Organizația Globală a Proprietății Industriale)”

Este o persoană energică, pasionat de sport, participant la diverse competiții de semimaraton și maraton, dar și de expediții montane (iarnă-vară) și călătorii în jurul lumii.

Aurel Simion este politicianul tânăr care poate aduce și conduce schimbarea atât de așteptată de buzoieni. Succes!

Dacă ți-a plăcut acest articol înseamnă că îți pasă. Dacă vrei să afli și mai multe despre corupția din județul Buzău și cum te afectează asta, poți dona aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!